Manden, der afslørede Jimmy Savile, taler ud om McCann: Dette er sandsynligvis sket

17/11/22 19:16

Mathias Busekist

Foto: Privat
I mere end 15 år har man ledt efter Maddie.

Politiet har ledt efter Madeleine McCann i mere end 15 år.

Maddie var kun tre, da hun forsvandt fra sine forældres lejlighed i Praia da Luz i Portugal den 3. maj 2007.

Forældrene Kate og Gerry var ude at spise et måltid mad med nogle venner i deres lejlighedskompleks, men da Kate vendte tilbage til lejligheden for at se til børnene, var Maddie forsvundet.

Journalisten Mark Williams-Thomas, som var med til at afsløre Jimmy Saviles forfærdelige forbrydelser, fortæller, at han har set beviserne.

Han konkluderer, at Maddie ikke bliver fundet.

Williams-Thomas mener, at det mest sandsynlige scenarie er, at Maddie vågnede midt om natten og undrede sig over, hvor hendes forældre var. Da hun ikke kunne finde dem, ledte hun efter dem.

"Min konklusion er, at den nat, hvor Madeleine forsvandt, vågnede hun og ledte efter mor og far. Hun havde fået at vide, at hvis hun vågnede, var forældrene kun i tapasbaren," siger han og tilføjer:

"Så jeg tror, at hun vågnede, forlod lejligheden. Vi ved endvidere, at bagdøren til terrassen var åben, fordi det var meget varmt."

"Jeg tænker derfor, at hun vågnede, hvorefter hun ledte efter sine forældre."

Williams-Thomas tilføjer herefter, at for at komme til baren, skulle Maddie have været nødt til at forlade komplekset for at følge hovedvejen for at kunne komme hen til baren.

Han henviser herefter til tidligere sager, herunder Genette Tate, der forsvandt i 1978, og Sarah Payne, der blev myrdet i 2000, hvorefter han udtaler, at han tror, at Maddie blev bortført og dræbt inden for få minutter

"Beviserne fortæller os gennem FBI's håndbog om børnebortførelser, som er meget detaljeret og meget god, at hun ville være død inden for 72 timer."

Slutteligt bliver han spurgt, om han tror, at man nogensinde vil finde ud af, hvad der skete med hende.

Hertil svarer han, at det er meget usandsynligt.