Mandens forlovede skulle rejse med veninderne - men én ting vidste hun intet om

18/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Manden havde ansat en til at overvåge hans forlovede under turen.

Mest læste i dag

En mand var mistænkelig over for sin forlovede, og besluttede sig for at tage en drastisk beslutning, da hans forlovede skulle på ferie med sine veninder.

Kvinden tager på en rejse med sine veninder en gang om året, men denne gang havde de fået selskab - uden at de vidste det.

Det skriver The Mirror.

Manden havde nemlig hyret en privatdetektiv. Han skammede sig meget over at have gået så vidt, men desværre for ham, blev hans mistanker bekræftet, da privatdetektiven havde rystende nyheder til ham:

"Min forlovede og jeg har været sammen i fem år. Hvert år tager hun på denne tur kun for piger med sine nære venner. Noget i min mave havde generet mig ved disse ture. Måske var det de små ændringer i hendes opførsel bagefter eller de kryptiske samtaler, jeg ville overhøre”, skrev han på Reddit og fortsatte:

"I stedet for at konfrontere hende direkte, gjorde jeg noget, jeg skammer mig dybt over. Jeg hyrede en privatdetektiv til at se hende under hendes seneste rejse. Jeg fik resultaterne tilbage for et par dage siden, og så meget som jeg fortryder at have krænket hendes privatliv, så var min mistanke ikke ubegrundet. Privatdetektiven fremlagde beviser på, at hun var utro. Det knuste mit hjerte.”

Konfrontationen

Manden skrev videre, at han nu var fanget i et dilemma, da han godt vidste, at han havde gjort noget forkert, men at der jo var hold i mistanken.

Han delte senere en opdatering, hvor han skrev, at han havde konfronteret hende med beviserne, og det gjorde hende rasende:

“Da jeg havde de beviser, jeg havde, konfronterede jeg hende om utroskaben. Hun blev overrasket og spurgte straks, hvordan jeg vidste det. Jeg fortalte hende sandheden, at jeg hyrede en privatdetektiv. Hun blev rasende. Jeg har aldrig set hende så vred i alle vores år sammen. Det var tydeligt for os begge, at vores forhold havde nået et bristepunkt. Vi slog op lige da.”

Anbefalet til dig