Mandens prank fik hende til at 'græde som en baby': Nu får han massiv kritik på nettet

07/05/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En kvinde har afsløret, hvordan hun 'græd som en baby', da hendes mand udsatte hende for en prank ved deres søns første fødselsdagsfest.

Mest læste i dag

En 40-årig kvinde har afsløret, at hun blev knust, da hendes mand 'smadrede' deres søns fødselsdagskage i ansigtet på hende, mens de fejrede hans første fødselsdag.

Sandsynligvis var det i et forsøg på at være sjov, men Candie tog bestemt ikke godt imod det. På TikTok, hvor hun har delt videoen, har hun skrevet, at hun ville 'kvæle ham', ligesom hun afslørede, at hun 'græd som en baby' bagefter.

Videoen er endt med at gå viralt, og har fået næsten fem millioner visninger. Den har også fået et stort antal kommentarer fra folk, der beskriver manden som en 'narcissist' og et 'omvandrende rødt flag'.

I videoen kan man se, at parret står bag deres søn, der sidder i en højstol. Her har de stillet sig for at synge fødselsdagssang for deres lille guldklump.

Inden kagen er blevet placeret foran ham, kan man høre manden sige: "Bare giv ham kagen."

Man kan høre en række familiemedlemmer, der står bag kameraet synge, mens den lille dreng bliver opfordret til at 'smadre' sin kage.

Den lille dreng havde dog ingen interesse i at deltage i denne leg, hvilket fik manden til at tage kagen igen - men ikke for at spise den. Derimod tog han kagen og klaskede den derefter ind i sin kones ansigt.

"Dengang, hvor jeg ønskede at kvæle min mand, fordi han klaskede vores søns kage i mit ansigt omgivet af familie, jeg lige havde mødt for første gang," har hun skrevet hen over videoen.

"Jeg havde længe set frem til vores søns 1-års fødselsdag, og familiebillederne fra dagen. Vi fik ikke et eneste billede, før jeg måtte gå i bad. Jeg er ikke sikker på, hvorfor han mente, at det var en god idé."

"Jeg græd som en baby over de tabte minder. Kagen blev endda skåret, mens jeg var i bad. Hvis han nogensinde gør dette igen, kommer han ikke til at leve til at kunne fortælle om det."

Efter at have set videoen, er der mange, der har skrevet i kommentarsporet, at de var rasende, og det var 'chokerende' og 'ufatteligt', at han gjorde, hvad han gjorde.

"Ja, jeg ville også have været oprørt, såret og flov. Nogle mennesker mangler empati - det er trist," skrev en bruger.

"Som tidligere bryllupsfotograf, havde jeg én regel, når jeg gennemgik billeder fra et bryllup: ingen kage smadret i ansigtet. Det er respektløst," skrev en anden.

Andre skrev, at de mente manden var et 'rødt flag', og flere bad hende endda om at 'flygte'.

Alt dette har med ført, at Candie har valgt at dele en ny video, hvori hun forsvarer sin mand. Samtidig har hun delt for at 'besvare spørgsmål om situationen og festen'.

"Denne ting er blevet en stor sag, og er gået for vidt. Han er på ingen måde en dårlig far. Han er en forbandet god far," lyder det blandt andet fra hende.

"Vi har absolut vores problemer, som ethvert andet ægtepar."

Samtidig forsikrer hun også om, at hun nu er i stand til at grine af situationen, og at hun har accepteret det.

Efterfølgende er der flere personer, der har valgt at trøste hende, fordi hun er blevet mødt af massiv kritik i forbindelse med sin første video.

"Du behøver ikke at forklare dig selv. Du får altid kommentarer fra begge sider. Så længe du har det godt, så tag imod støtten og ignorer hadet," skrev en kvinde blandt andet.