Mands unikke rejserute giver ikke mening - men vent til du ser den oppefra

Udland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Rejsen tog ham seks måneder.

Lige nu læser andre også

I en verden, hvor teknologi og kreativitet smelter sammen, har GPS-kunst åbnet døren til en unik form for måde at udtrykke sig på. 

For en mand, der bliver kaldt Yassan, var Google Earth ikke blot et værktøj til at udforske kloden, men et kreativt lærred, der gjorde hans fødder til pensler.

Tilbage i 2008 boede Yassan i Tokyo og stod over for en livsændrende beslutning. 

Han ville nemlig fri til sin kæreste, men han manglede den perfekte ide til at gøre øjeblikket mindeværdigt.

En dag stødte han på konceptet med GPS-kunst – en nyskabende praksis, hvor kunstnere bruger GPS-enheder til at skabe massive digitale tegninger ved at rejse forudbestemte ruter. 

Yassan besluttede sig for at designe en rute, der tværs over Japan ville stave ‘Marry Me’ (‘Gift dig med mig, red.), og ved at gennemføre denne rute ville han præsentere sit romantiske forslag via Google Earth. 

Med beslutsomhed og passion begav han sig ud på en rejse, der var mere end 7.100 kilometer.

Det tog ham omtrent seks måneder at få stavet de to ord. Denne bemærkelsesværdige rejse gav ham en plads i Guinness World Records som skaber af den største GPS-tegning i historien.

Til Yassans store held sagde hans kæreste ja til det store spørgsmål, hvorfor kærestetitlen blev skiftet ud, da de nu var forlovede.

Yassan er blot én af de mange enestående individer, der udforsker potentialet i GPS-kunst ved hjælp af værktøjer som Google Earth og Google Street View.

Du kan se et par korte klip fra hans rejse herunder:

Anbefalet til dig