María bliver kaldt for 'vampyrkvinden': Nu afslører hun, hvordan hun så ud som barn

02/05/2023

Nicolai Busekist

Foto: Instagram
María José Cristerna Méndez er blevet kendt som 'vampyrkvinden' på grund af de store modifikationer, hun har lavet på sin krop.

Mest læste i dag

Kvinden, der bryster sig af at være indehaver af rekorden for flest krospmodifikationer, har med et nyt billede fremvist sin 'mest komplicerede modifikation'.

María José Cristerna Méndez fra Mexico har fået udført hele 49 forskellige kropsmodifikationer, og er blevet kendt som 'vampyrkvinden' på grund af sit ekstreme udseende.

Den 46-årige kvinde har afsløret, at hendes store besættelse af at ændre sit ansigt, startede i en alder af 14 år. Her fik hun sin første tatovering, mens det første implantat kom til som 30-årig.

Siden da er det gået stærkt, og i dag har hun bl.a. fået lavet vampyrtænder, pigmenteret sine øjne, splittet sin tunge, horn i ansigtet, og mere end 50 piercinger fordelt på hele kroppen.

Det skriver Daily Star.

Foto: Instagram

"En af de mest smertefulde modifikationer var implantaterne i mine arme samt tatovering af øjeæblerne," fortalte hun til Guinness World Records.

Hun forklarede også, at nogle af de mest udfordrende og smertefulde 'modifikationer' er opnået via bodybuilding.

For nylig kastede hun sig over en ny udfordring, og har derfor brugt flere måneder på at træne. Hun har udtalt, at det har krævet 'stor mental styrke, disciplin og mod'.

På det seneste har hun delt en række billeder på det sociale medie Instagram, hvor hun viser sine fremskridt. Et af dem har hun delt med teksten: 'Et sundt liv'.

På billedet viser hun også sine voksende muskler frem, mens hun poserer med en håndvægt, der vejer 40 kg. Ydermere ser man tydeligt, at hun er tatoveret på det meste af kroppen.

Foto: Instagram

Faktisk har hun dækket 99% af sin hud med tatoveringer. Selvom det havde været mere end nok for de fleste, er hendes plan, at huden skal være 100% dækket.

Hun har også delt et billede, der viser, hvordan hun så ud, da hun var barn. Her får man derfor et syn for, hvordan hun så ud, inden hun begyndte på sine mange modifikationer på hele kroppen.

María ser helt uigenkendelig ud på billedet af hende som en lille pige, hvor hun kigger sødt mod kameraet, og har et ansigt, der er fri for piercinger og tatoveringer.

"Jeg var også en pige, og en meget glad pige," skrev hun som tekst til billedet.

Foto: Instagram

Den mexicanske kvinde kæmper aktivt for kvinders rettigheder, og har selv været udsat for vold i hjemmet. Hun har forklaret, at hendes modifikationer viser hendes 'befrielse, styrke og bemyndigelse'.

Men selvom hun 'elsker' hvordan hun ser ud, har hun advaret andre om at gøre det samme som hende, uden at tænke over konsekvenserne.

"Det råd, jeg vil give, er, at du skal tænke over, at meget af det ikke kan laves om," sagde hun.

"Jeg elsker den måde, jeg ser ud på, men I skal forstå, at der er unge mennesker, der er meget åbne over for tatoveringer og piercinger og alt muligt."

"Det er blevet mere moderne, så vi kan komme til et punkt, hvor det ikke er, hvad vi ønsker længere, og vi måske ikke kan lide det længere."

"Så du skal tænke meget over det, da du skal elske det og være i stand til at forsvare det hele dit liv."