Mariah mistede sin mand for 2 år siden: Nu er hun gravid med hans barn

Foto: Facebook
Foto: Facebook
26-årige Mariah mistede sin mand for to år siden. Men nu venter hun hans barn.

Mest læste i dag

Mariah Smith fra Haverhill, Massachusetts i USA, og hendes mand, Chris Smith, havde håbet, at de en dag kunne få et barn sammen.

Desværre gik Chris bort i en alder af kun 27 år i februar 2021, efter at være blevet diagnosticeret med bihulekræft, der spredte sig.

Inden han døde, valgte Chris at for frosset sin sæd ned, så Mariah på et senere tidspunkt ville være i stand til at gøre deres drøm til virkelighed.

To år efter hans død, har hans kone nu afsløret, at hun venter en lille pige, efter at være blevet gravid via IVF. Det skriver Tyla.

Mariah har forklaret, at Chris 'nægtede at starte sin behandling, før han havde frosset sin sæd ned', hvis det skulle ske, at 'kemoterapien gjorde ham infertil'.

"Inden han gik bort, lovede jeg ham, at jeg ville jagte vores drøm om at få børn. Til foråret, godt to år efter Chris' død, bliver vores datter født," afslørede hun over for mediet Insider.

"Vi ønskede at vide, at vi kunne få den familie, vi drømte om. Det var et must for os at dele en familie."

"At blive enke som 24-årig var lige så forfærdeligt, som det lyder. Men jeg havde noget at hænge fast i: løftet om at få Chris' barn."

"Det holdt mig i gang, og fik mig til at tage mig af mig selv og arbejde mod fremtiden. Det pustede liv i mit hjerte og sjæl."

"Jeg vidste, at jeg stadig havde den del af ham. Jeg havde muligheden for at få vores egen familie, selvom det ville se meget anderledes ud, end jeg havde regnet med."

"Jeg kunne holde ham i live på denne måde for vores familie og venner."

Foto: Facebook

Mariah føler sig sikker på, at fødslen af hendes lille barn 'vil være et øjeblik med enorm glæde og sorg'.

"At vide, at Chris ikke vil være der til at holde hende og møde hende med mig, vil bringe en ny form for sorg," lød det fra hende.

"Chris og jeg havde masser af samtaler om, hvordan vi ville være som forældre, og jeg føler mig klar til at gøre, hvad han ville have ønsket."

"Jeg har været igennem meget og har stadig en stor udfordring foran mig: at gøre mit absolut bedste for at sikre, at mine børn kender Chris, uden nogensinde at kunne kende ham."

Hun forklarede også, at noget af det sidste, hun talte med Chris om, inden han gik bort, var deres fremtidige børn.

"I Chris' sidste øjeblikke talte jeg med ham om vores fremtidige børn. Jeg sagde, at jeg stadig ville have vores børn og fortælle dem alt om ham," forklarede hun.

"De ville få at vide, hvor speciel han var, og hvor hårdt han kæmpede for at være her. De ville lære at genkende billeder af far og ville vide, hvor begejstret han blev ved tanken om dem."

Anbefalet til dig