Marie kunne ikke betale sin dyrlægeregning: Så skete der noget uventet

Af: Thea Andersen

|

13/12/2022

Udland
Foto. Privat
Foto. Privat
Den 21-årige hundeejer frygtede, at hun skulle aflive sin hund, da hun ikke havde råd til dyrlæge. Men så skete der noget uventet.

Mest læste i dag

Marie Rødli vidste ikke, hvad hun skulle stille op.

Hendes elskede hund Chico, som er en 11 år gammel pomeranian, har tandproblemer, men med de stigende priser på bl.a. dagligvarer og strøm har hun ikke råd til at betale regningen hos dyrlægen. 

"Hans tænder har altid været en udfordring. Han har kun 10 tænder, og de har været dårlige, siden vi fik ham for to år siden," fortæller Marie Rødli til Avisa Nordland ifølge Sosialnytt.

For nyligt var én af hans kindtænder løse. Det fik Marie til at tage sin bedste ven med til dyrelægen. Her stod det klart, at tanden skulle trækkes ud, hvilket ville koste hende knap 6.000 kroner - og det var penge, hun ikke havde.

Hun overvejede derfor at få Chico aflivet, da det "kun" ville koste hende 1.500 kroner.

"Det er et valg, jeg absolut ikke vil træffe, men vi har simpelthen ikke råd til at betale den regning. Det er helt forfærdeligt," siger Rødli til Avisa Nordland.

Foto: Privat

Heldigvis endte det hele godt. Takket være en gavmild mand, der gav Marie 4.000 kroner til dyrlægen.

"Jeg kunne næsten ikke tro det. Jeg er så utrolig taknemmelig," siger den 21-årige Marie, der nu har brugt pengene på at få trukket Chicos dårlige tand ud. 

Anbefalet til dig