Mark ville have hævn over sin eks-svigerinde: Så gjorde han noget helt vanvittigt

01/2/23 19:21

Mathias Busekist

Foto: Twitter
Det vides ikke, hvad der førte til handlingen.

Mark Holmes lavede en uventet samt foruroligende entré, da han kørte sin 15 tons maskine ind i Paula Browns' hus.

Hun frygtede for sit samt sin families liv, mens hun forlod huset, fast besluttet på at blokere hans vej og forhindre ham i at gøre mere skade.

Desværre fejlberegnede hun sig situationen, da hun i stedet endte med at blive ramt af maskinen.

Naboerne var i stand til at optage Holmes' destruktive adfærd på kamera, og de grafiske optagelser spredtes hurtigt over internettet.

I sit raseri forårsagede han skader for £28.000 samt yderligere £10.000 efter at have ramt to biler.

Efterfølgende kørte han direkte til stationen for at melde sig selv.

"Han tog sin søns JCB uden tilladelse og kørte hjem til Paula Brown," fortæller anklager James Evans, som efterfølgende tilføjer:

"Forholdet mellem den tiltalte og Brown var anstrengt. Hun sad i stuen sammen med sin søn, som blev forskrækket ved synet af JCB'en."

"Holms forsøgte da adskillige gange at beskadige ejendommen og bilerne ved at ramme dem med maskinen."

Den 6. november blev hendes bolig anset for at være usikker som følge af de omfattende arbejde, der stod for døren. Da hun vidste, at hun ikke havde noget andet sted at tage hen, tjekkede hun modvilligt ind på et Air B&B for at få et midlertidigt sted at bo.

Forsvareren forklarede i retten, at hans handlinger var "drevet" af alkohol, hvorefter han indrømmede at have kørt spirituskørsel.

Marian Lewis, der forsvarede ham, sagde, at Holms ikke var sig selv - han er ellers en omsorgsfuld familiefar, der er dybt ked af det.

Dommer Duncan Bould idømte Michael Holms en 16 måneders betinget fængselsstraf. Derudover blev han idømt at skulle udføre 200 timers samfundstjeneste.