Masseslagsmål bryder ud på easyJet-fly: Pilot måtte lande hurtigt

23/04/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En easyJet-pilot blev tvunget til at lave en hurtig landing, efter et masseslagsmål brød ud på et fly, der var på vej til Tenerife.

Mest læste i dag

Det voldsomme slagsmål medførte også, at personalet om bord på flyet måtte ringe til politiet, så de kunne få hjælp til at håndtere et dusin 'besværlige passagerer', som var med på flyet fra Liverpool til Tenerife.

Det skriver The Sun.

Det siges, at der blev tilkaldt betjente til stedet, som stod klar ved ankomst, hvilket blev gjort med henblik på 'at garantere sikkerheden for alle passagerer og besætning'.

Piloten anmodede også om en 'prioriteret landing', da de nærmede sig lufthavnen i det spanske ferieparadis, for at sikre, at de larmende passagerer kunne blive håndteret hurtigst muligt.

Lokale medier skriver, at der var flere problematisk passagerer, der var involveret i et masseslagsmål om bord på flyet, mens det var i luften på vej til Tenerife.

Efter landingen gik betjente om bord på flyet, før nogen fik lov til at forlade flyet, så de kunne tage sig af ballademagerne.

De blev angiveligt taget med for at blive afhørt af politiet, hvorefter de blev sendt retur til Storbritannien på det næste fly.

De spanske flyveledere har bekræftet hændelsen på de sociale medier, hvilket de gjorde allerede da flyet var ved at lande i Tenerife.

"Fly fra Liverpool ankommer til Tenerife Syd med et dusin besværlige passagerer om bord," lød det.

"Prioritet og politi bliver koordineret ved ankomsten efter besætningens anmodning. Landingen vil blive forkortet så meget som muligt."

"Al vores støtte til besætninger og embedsmænd i lufthavne, som oftere end det er ønskeligt, skal håndtere disse situationer."

Det blev også meddelt, at de gjorde, hvad de kunne for at forkorte den tid, der skulle bruges på landingen, så flyet hurtigt kunne komme ned på jorden.

"Dette blev gjort for at forhindre yderligere forstyrrelser om bord på flyet og for at sikre sikkerheden for alle passagerer og besætning," lød det fra spansk presse.

"Myndighedernes hurtige reaktion og samarbejdet gjorde det muligt for flyet at lande uden større problemer, og en mere alvorlig situation blev undgået."