McDonald's-kunde gjorde uhyggeligt fund i sin burger: Tidligere manager chokeret over undskyldningen

Af: Thea Andersen

|

05/10/2023

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En mand gjorde et uhyggeligt fund i sin McChicken.

Mest læste i dag

En mand blev chokeret, da han satte tænderne i sin McChicken og opdagede en skarp metalstang i maden. Denne uventede oplevelse fandt sted onsdag aften, da han og hans kæreste besøgte en McDonald's-restaurant.

Hans kæreste, som ønsker at forblive anonym, søgte råd i en privat gruppe på Facebook, efter at hendes kæreste trak den cirka 2,5 lange cm stang ud af burgeren.

Det skriver Daily Mail.

Foto: Privat

Da hun tog burgeren med tilbage til restauranten, blev hun tilbudt en refusion på 15 dollars, svarende til omkring 100 danske kroner, eller et nyt måltid.

En medarbejder fortalte hende, at metalstangen sandsynligvis var en probe til et termometer, der tidligere på dagen var knækket af, og som personalet siden havde ledt efter.

"Hvad ville du gøre?" spurgte hun i gruppen. Hendes kæreste havde kun taget én bid, før han mærkede noget hårdt mellem sine tænder.

"Min kæreste skulle til at tage en bid af sin burger og følte noget hårdt," skrev hun.

Medarbejderen fortalte hende, at metalstangen simpelthen var enden af en kyllingeprobe, som personalet bruger til at kontrollere temperaturen på "bøfferne", før de serveres.

Foto: Facebook

I første omgang sagde hun "ja tak" til et nyt måltid, før hun vendte tilbage og indrømmede, at de ikke var trygge ved at spise der igen.

På dette tidspunkt fik hun en fuld refusion.

Medlemmer af gruppen udtrykte forbløffelse over, at personalet tilsyneladende havde accepteret, at metalstangen manglede, og var villige til at glemme det. Adskillige personer, der tidligere har arbejdet for en fastfoodkæde, sagde, at kvinden burde kontakte butiksejeren.

"De udfører temperaturkontroller to til tre gange om dagen. Det kunne bogstaveligt talt have sket, men hvordan de ikke opdagede det, da de trak det ud, er vanvittigt," skrev en tidligere manager.

"Bed om at tale med butikschefen og franchisetageren og klage," tilføjede en tidligere medarbejder.

Andre spurgte, hvad der ellers kunne forventes fra et sted som McDonald's.

"Mennesker er så dramatiske i dag, alt er forarbejdet, s*** er tilbøjelig til at ende i maden," skrev en kvinde.

"Hvem bekymrer sig, folk begår fejl," lød det fra en anden, mens nogle brugere opfordrede kvinden til at involvere advokater, hvis hendes kæreste blev skadet af den skarpe stang.

En talsperson fra McDonald's fortalte Daily Mail Australia, at de undersøger hændelsen og tager fødevaresikkerhed meget alvorligt.

"McDonald's tager fødevaresikkerhed meget alvorligt. Vi følger strenge processer og procedurer for at sikre kvaliteten af vores mad," sagde talspersonen."

"Vi undersøger dette, og vi opfordrer kunden til at kontakte vores kundeserviceteam, så vi kan undersøge det nærmere."

McDonald's udfører rutinemæssige temperaturkontroller på alt, hvad der tilberedes i restauranten, for at sikre, at det er sikkert at servere for kunderne.

Det vides ikke, hvilken restaurant der serverede den pågældende McChicken, som den anonyme kvinde returnerede for en refusion.

Daily Mail Australia har kontaktet McDonald's for kommentar.

Anbefalet til dig