McDonald’s reklame chokerer: Morbid eller morsom?

13/2/23 11:22

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
En af fastfood-kædens reklamer bliver omdiskuteret verden over

Hvis man vælger at bestille mad på McDonald’s, forventer man at junkfooden er varm - men måske man burde finde bedre måder at promovere for “ekstra sprøde kylling” på, end hvad restaurantkæden har gjort ved en hovedvej i Vestengland.

Se og Hør skriver nemlig om en pudsig (?) reklame der er blevet sat op langs A39-hovedvejen i Cornwall, England. Og der er tydeligvis tale om en geografisk placering, der kan diskuteres.

Et billede af reklamen er nemlig blevet delt mere end 15.000 gange.

Den noget malplacerede reklameplakat er nemlig placeret ved siden af et gadeskilt, der peger mod det lokale krematorium.

Og for at det ikke skulle være nok: produktet på reklamen er et billede af restaurantkædens “McCrispy”, en burger lavet på ekstra sprød kyllingbøf.

Den uheldige placering har ført til en masse kritik, men dog har billedet primært modtaget kommentarer fra folk, der finder det komisk og et eksempel på sort humor. Blandt andet lyder nogle af henvendelserne:

“Godt, det ikke var Burger King, der reklamerede for deres flammegrillede burger”

“Det er en uheldig placering, men jeg er sikker på, de fleste kan sætte pris på det sjove i det”.

“Lad det skilt hænge, det er genialt”.

Reklamen er dog sidenhen blevet taget ned igen, men der bliver fortsat “fyret op” for debatten om hvorvidt der er tale om dårlig smag, eller komisk fejl.

Du kan se den omdiskuteret reklame her:

Foto: Facebook

Foto: Facebook