Meghan langer ud: Beskylder blandt andet Kate Middleton

Foto: Harpo Productions/Joe Pugliese.

Nu beskylder Meghan blandt andet Kate Middleton, for at stå bag.

Der er flere gange blevet lækket historier om Meghan til pressen - og nu langer peger Meghan på, hvem hun er sikker på der stod bag.

Nu beskylder Meghan Markle nemlig Kate, Charles og Camilla samt deres deres kongelige ansatte, for at have lækket historier om hende til pressen. Det skriver News.

I øjeblikket er Harry og Meghan at finde på forsider i medierne verden over, der er nemlig ikke mange dage til, at det meget omtalte interview med Oprah Winfrey får premiere. 

Læs også

Peter Ingemann melder ud: Vær klar - i morgen bliver bliver det offentligt

Der er også allerede blevet frigivet små klip fra interviewet, hvor der er lagt op til, at der kommer store afsløringer i forbindelse med interviewet. Derudover afslører Harry angiveligt også, at prinsesse Dianas tragiske skæbne har været medvirkende til, at parret har trukket sig som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus. Det skriver Stylecaster.com.

“Hvordan har du det med, at paladset hører dig sige din sandhed i dag?”, spørger Oprah Winfrey blandt andet Meghan, ifølge News.

“Jeg ved ikke, hvordan de kunne forvente, at vi efter al denne tid stadig ville være tavse,” lyder svaret fra Meghan Markle. 

Siger farvel til livet som kongelige

I interviewet afslører Harry, at tanken om, at parret risikerer samme tragiske skæbne som hans mor, Prinsesse Diana, er årsagen til, at de har sagt farvel til livet som kongelige.

“Min største bekymring var, at historien ville gentage sig,” siger Harry blandt andet i interviewet.

Læs også

Nu afslører Hilda Heick et helt særligt ønske

“Du ved, jeg er bare virkelig lettet og glad for at sidde her og tale med dig med min hustru ved min side, for jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan det må have været for hende at gå igennem alt det alene dengang,” forklarer han.

På søndag den 7. marts blænder amerikansk tv op for det meget omtalte interview, og danskerne kan også godt begynde at glæde sig.

TV 3 har nemlig afsløret, at interviewet kan ses mandag aften kl. 21.00 på TV 3 og efterfølgende på Viafree.

 

 

 

Læs også