Meghan med chokerende melding: Overvejede at begå selvmord

08/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu afslører Meghan at de seneste år har været rigtig svære - endda svære, at hun overvejede at tage sit eget liv.

Mest læste i dag

For andre udefra har det set ud som en drøm. Den smukke skuespillerinde Meghan Markle der først blev kærester og sidenhen både forlovet og gift med engelske prins Harry.

I 2018 havde de et kæmpe drømmebryllup - og alt så ud til at være helt fantastisk for Harry og Meghan. Bag glansbilledet viste det sig dog, at det hele var langt fra så eventyrligt som det så ud. Det skriver Independent.com.

Det afslrører parret i det interview med Oprah Winfrey, der har premiere på dansk tv i aften. Allerede i går rullede det over skærmen i USA.

Meghan afslører i interviewet at parret faktisk allerede var gift, da de holdt deres storslåede bryllup - faktisk blev de gift allerede tre dage inden.   Hun fortæller til Oprah at det ikke er noget der er blevet fortalt før - og at ingen er bekendt med, at parret faktisk blev gift inden. De ringede til ærkebiskoppen de tre dage før brylluppet, så de kunne blive gift. De kalder brylluppet for en "forestilling for resten af verden" - mens at det rigtige bryllup var inden og en ting, kun mellem Harry og Meghan. 

Havde ikke lyst til at leve mere

Meghan fortæller også ærligt, at hun i en periode havde det så svært, at hun faktisk overvejrede at tage sit eget liv.   Den tidligere suits-stjerne fortæller at en periode da parret stadig var medlem af det britiske kongehus, var rigtig svær for hende - hun overvejde at gøre skade på sig selv og endda at gøre en ende på det hele, ved at tage sit eget liv.

“På det tidspunkt skammede jeg mig over at sige det, og jeg skammede mig over at indrømme det over for Harry. Men jeg vidste, at hvis jeg ikke sagde noget - så ville jeg gøre det, lyder det fra Meghan i interviewet, der fortsætter:

“Jeg havde ikke lyst til at leve mere,” slår hun fast.

Meghan fortæller i interviewet, at tankerne fik hende til at tro, at det ville løse problemet for alle, hvis hun ikke længere var til stede.

Har du det svært i hverdagen, og går du måske med selvmordstanker eller kender du nogen der gør? Så skal du vide, at der er masser af hjælp at hente. Du kan gratis få hjælp og rådgivning hos Livlinien, som du kan kontakte telefonisk på 70 201 201 eller via deres hjemmeside www.Livlinien.dk 

Du kan se hele interviewet med Meghan og Harry på TV3 i aften kl. 21.00 og efterfølgende på Viafree.