Meghan melder ud: Efter to år er det nu slut

Foto: Shutterstock

Selvom det er en lettelse, har det stadig sat dybe spor hos hertuginden.

Hertuginde Meghan fortæller nu at en to års lang kamp er slut. Tilbage i 2019 udgav avisen Mail on Sunday et privat brevuddrag mellem Meghan og hedes far, Thomas Markle - og det fik Meghan til at lægge sag an. Det skriver Reuters.

Nu er den seje kamp slut og sagen er blevet afgjort ved retten.

"Efter to lange år hvor man har ønsket en retslig afklaring, er jeg glad for, at retten har holdt Associated Newspapers og The Mail on Sunday ansvarlige for deres ulovlige og umenneskelige metoder," lyder det fra hertuginden til Reuters.

Udgiverne bag medierne Mail on Sunday og Mail Online, er Associated Newspapers Limited som nu overvejer at appellere.

Læs også

DMI med opsigtsvækkende melding: Ikke set i årevis

Selvom at der nu er lagt låg på sagen, så er har det sat følelsesmæssige spor hos hertuginde Meghan, hun fortæller nemlig at det har sat dybe spor.

Brevet til faderen er skrevet, hvor Meghan og han ikke var på talefod. 

Netop den private karakter har været afgørende for sagen, det skriver Daily Mail

"Sagsøgeren havde en rimelig forventning om, at brevets indhold ville forblive privat. The Mail-artiklerne kom i vejen for disse forventninger," lyder det fra dommer Mark Warby.

Betændt familieforhold

Meghans familieforhold har generelt trukket en del overskrifter i medierne. Både forholdet til hendes far - men også forholdet til hendes halvsøster Samantha Markle, har været meget omtalt.

Forholdet mellem Meghan og hendes 56-årige halvsøster, som Meghan deler far med, kunne nemlig mildt sagt godt være bedre. Og nu har halvsøster Samatha Markle annonceret at en bog med titlen "The Diary of Princess Pushy's Sister Part 1” der udkom den 17. Januar. 

Bogen har været længe undervejs, faktisk hele fire år - da den blev startet på i 2016. Samantha Markle har også allerede annonceret, at hun regner med at skrive en to’er.

Bogen skulle angiveligt være afslørende og afsløre en del “snavs” - og ifølge forlaget bag bogen - “den skjulte sandhed” om hertuginde Meghan. Det skriver Daily Mail.

Læs også

Medie: Mindre genåbning kan være på vej

Det er det amerikanske forlag Barnes og Noble, der står bag udgivelsen af bogen og ifølge dem, så fortæller bogen “sandheden” om Meghans liv - heriblandt også den royale del. 

Samatha Markle fortæller det mediet The Sun, at hun ikke fortæller alt om Meghan i bogen, men at hun tror bogen vil gøre Meghan ubehageligt til mode.

Derimod er hun overbevist om, at den royale familie vil kunne lide bogen - hun håber at de vil finde bogen både “varm, sjov, ærlig og lige fra hjertet.”

orholdet mellem de to halvsøstre har længe været præget af kold luft, og angiveligt har de to ikke set hinanden siden 2008. Især eskalerede uenighederne mellem de to, op til Harry og Meghans bryllup i 2018.

 

 

Læs også