Meghan og Harry i coronapanik – føler sig hjælpeløse

18/03/2020

Nanna Christina Smidt

Billedet er fra da Meghan var gravid. Foto: Shutterstock.
Meghan er gået coronaamok, og nu kræver hun, at alle ansatte bærer latexhandsker og følger en streng hygiejneprotokol.

Mest læste i dag

 

 

Venner af Meghan og Harry fortæller, at de føler sig hjælpeløse og er bekymrede over, om dronning og prins Charles' bliver syge af COVID-19.

Isolerer sig selv

Meghan og prins Harry er lige nu i Canada, og her har de isoleret sig selv i deres herregård i Vancouver Island. Det skriver Daily Mail.

Det lyder sig, at Meghan er lettet over at være tilbage i Canada. Det fortalte en ven af hendes venner til DailyMail.com.

Harry føler sig isoleret

Meghan har endvidere fortalt til hendes indercirkel af venner, at Harry føler sig lidt hjælpeløs og isoleret midt ude i ingenting, men at han er taknemmelig for, at de alle er sammen som en familie.”

Derimod har hun også fortalt, at Harry er 'bekymret' for dronningen og hans far prins Charles, og at han har opfordret dem til at tage ekstra forholdsregler under coronaviruspandemien.

Men Meghan har også fortalt, at de er taknemmelige, især Harry, for at de kunne tilbringe tid med hans familie, før al denne sindssygdom begyndte,' det forklarede insideren til Daily Mail.

Gør alt for at beskytte familien

Meghan er kendt for at være en kvinde, der er god til at sætte regler op, og under coronakrisen er hun også gået i selvsving.

Hun tager alle forholdsregler for at beskytte sin familie og kræver, at alle i deres team til enhver tid bærer latexhandsker og skal følge en streng hygiejneprotokol.

Derudover arbejder Meghan og Harry med eksperter, fordi de føler sig tvunget til at hjælpe, idet de mener, at pandemien også er en mental sundhedskrise.

”Meghan sagde, at bare fordi de isolerer sig selv, det betyder ikke, at de ikke kan hjælpe. De sidder ikke derhjemme og gør intet,” fortalte vennen til Daily Mail.

Vasker hænder konstant

Vennen afslørede også, at Meghan er bekymret for coronavirus, men at hun har været flittig med ikke at røre ved sit ansigt og vaske sine hænder.

”Hun sagde, at panik ikke vil gøre noget godt. Det er bare ikke en mulighed i hendes husstand. Hun vil ikke have, at Archie får noget unødvendigt stress og spænding. Hendes hjem er hendes helligdom, og det er et sted med fred og ro,” udtaler vennen.

 

 

Anbefalet til dig