Meghan og Harry mister barn: “Det startede som en helt normal dag”

25/11/20 09:15

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Meghan fortæller nu ærligt om sorgen over tabet af parrets andet barn.

I klummen The losses we share, i New York Times, beskriver Meghan hvordan hun mistede parrets andet barn og at hende og Harry var sønderknuste.

Meghan skriver i klummen at “det startede som en helt normal dag”, men da hun skiftede parrets søn, Archie, mærkede hun pludselig en skarp krampe. Det skriver Daily Star.

Med Archie i armene faldt Meghan sammen på gulvet, hvor hun nynnede en vuggevise for at få dem begge til at falde til ro. Hun beskriver hvordan det føltes som en skarp kontrast, at nynne en munter sang, mens hun kunne mærke at der var noget helt galt.

Ærlighed var første skridt

Hun blev efterfølgende indlagt på hospitalet. Harry var ved hendes side og hun beskriver hvordan de begge græd og holdte hinanden i hånden. 

“Jeg vidste da jeg holdte om mit første fødte barn, at jeg havde mistet mit andet”, skriver Meghan ærligt i klummen, om den triste morgen i juli tidligere i år, hvor hun aborterede. 

Meghan beskriver hvordan hendes øjne flød over, mens hun lå og stirrede ind i væggen på hospitalet, mens hun prøvede at forestille sig hvordan de skulle komme sig over tabet. 

I et tidligere interview, blev Meghan spurgt af tv-journalist Tom Bradby, hvordan hun havde det. Hvilket Meghan var taknemmelig for.

"Tak fordi du spørger. Ikke mange har spurgt om jeg er ok," lød det fra Meghan.

Hun fortæller også, at hun valgte at svare ærligt, for at sætte fokus på alle dem som lider i stilhed over tab. Derfor var hendes ærlighed også første skridt i retningen mod hendes egen heling efter tabet.

"Tabet af et barn, betyder en nærmest ubærlig sorg, som mange har oplevet - men få taler om," tilføjer hun.

Parret har sønnen Archie, som kom til verden den 6. Maj 2019.