Meghan og Harry overrasker: Indgår stort samarbejde med Spotify

16/12/20 12:32

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Parret overrasker og afslører nu et samarbejde med musiktjenesten Spotify.

Det er ikke længe siden at parret indgik en aftale med Netflix - og nu kan de altså også føje Spotify til CV’et. Harry og Meghan skal nemlig til, at producere podcasts. Det oplyser Spotify i en pressemeddelelse. 

Archewell Audio er navnet, som de skal producere podcasts under. Den første udkommer allerede senere i december, hvor det den første er en julespecial - her er det Harry og Meghan selv, som er værter på podcasten.

“Det vi elsker ved podcasts er, at det minder os alle om at tage et øjeblik og virkelig lytte, at blive forbundet med hinanden uden forstyrrelse,” fortæller parret i pressemeddelelsen.

“Med de udfordringer, 2020 har budt på, har der aldrig været et vigtige tidspunkt at gøre det på, for når vi hører på hinanden og hinandens historier, bliver vi mindet om, hvor forbundne vi er,” tilføjer de. 

Mistede barn

År 2020 har i særdeleshed også været et hårdt år for parret. Det er ikke længe siden, at Meghan stod frem og fortalte om at parret tidligere i år mistede deres ufødte barn. 

I en klumme i New York Times fortalte Meghan om den dag, der startede som enhver anden - men som sluttede langt mere trist. 

Meghan var ved at skifte parrets søn Archie, da hun pludselig mærkede en stærk smerte.

“Jeg vidste da jeg holdte om mit første fødte barn, at jeg havde mistet mit andet”, skrev Meghan ærligt i klummen, om den triste morgen i juli tidligere i år, hvor hun aborterede.

Det kan du læse mere om her: