Melanie blev tvunget til at sige sit job på McDonalds op: Fik at vide hun var for smuk

21/08/2023

Jesper Bengtson

Foto: Instagram
I dag tjener hun meget mere, end hun gjorde på McDonalds.

Mest læste i dag

En McDonalds-medarbejder ved navn Melanie har nu åbnet op omkring, at hun var nødsaget til at sige sit job op, fordi hun var for pæn til at arbejde der.

Melanie, der er 20 år gammel, fandt ud af, at både kolleger, kunder samt chefer så skævt til hende på arbejdspladsen, fordi hun var flottere end de øvrige medarbejdere.

Det skriver The Sun.

Den unge kvinde havde sågar oplevet, at hendes overordnede kunne finde på at sende hende ned i en butik, hvor hun kunne købe produkter til at fjerne sin makeup og sine falske negle.

Melanie havde længe gået med tanken om at sige sit job op, og en dag fik hun en kommentar, der bekræftede hendes egen forestilling om sig selv:

“En gammel mand kom faktisk gennem køreturen i en fancy bil engang og fortalte mig, at jeg er for smuk til at arbejde der”, siger hun.

Hun fortæller yderligere, at hendes chef ikke kunne lide hende, og at hun er sikker på, at det skyldes hendes udseende:

"Men min chef hadede mig. Jeg er sikker på, at det er fordi jeg var smuk. Han var en forfærdelig mand, men jeg lod ham aldrig slå mig ned.”

I dag tjener Melanie styrtende med penge på OnlyFans, hvor hun på en god dag kan tjene op mod 10.000 kroner. 

På McDonalds fik hun under 50 kroner i timen til sammenligning.

“De fleste af mine kolleger flirtede med mig, og nogle få af dem havde sagt til mig, at jeg skulle lave OnlyFans, før jeg tog afsted, og et par af dem køber mit indhold nu.”

Herunder kan du se et billede af Melanie:

Anbefalet til dig