Michael og Charlotte vandt 8 millioner kroner i Lotto: Så tog sagen en yderst uventet drejning

20/02/2024

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Kun et par uger efter at parret vandt gevinsten, gik det galt.

Mest læste i dag

Et ekspar, Michael og Charlotte, er havnet i en bitter strid om en lottogevinst på over en million pund (svarende til 8.695.050 kroner, red.), efter de angiveligt købte et skrabelod sammen, kort tid før deres forhold gik i opløsning.

Michael hævder, at han og hans ekskæreste, Charlotte købte skrabeloddet sammen i en butik i Spalding, Lincolnshire. Men efter at Charlotte slog op med ham, er hun blevet anerkendt som den eneste vinder.

Det skriver det amerikanske medie Daily Mail.

Michael indrømmer, at det var Charlotte, der betalte og skrabede loddet, men han påstår, at det var hans idé at købe det, og at han forsøgte at overføre penge til hende i butikken for at dække købet.

Han fortæller, at Charlotte oprindeligt havde indvilliget i at dele gevinsten, men efter at have forladt ham, hævdede hun at være den eneste vinder.

Lotteriselskabet, Camelot, iværksatte oprindeligt en undersøgelse og havde antydet over for Michael, at pengene ville blive delt. Lotteriet fik dog nye ejere, Allwyn, og de mener ikke, at Michael har krav på én eneste krone.

Michael fastholder, at han har ret til halvdelen af pengene og overvejer tage sagen i retten.

"Jeg er chokeret. Jeg kan ærligt indrømme, at vi ikke ville have fået det loddet uden Charlotte, men hun ville heller ikke have fået det uden mig," siger han til mediet.

Parret havde været sammen i tre måneder, da lottodramaet begyndte.

På aftenen, hvor gevinsten blev vundet, havde Michael boet hos Charlotte. Parret havde angiveligt besluttet sig for at handle aftensmad i deres lokale Lidl. Det var så her, at Michael kom på idéen, der gik ud på, at de skulle købe et par skrabelodder til 5 pund (cirka 44 kroner, red.) stykket i butikken ved siden af.

Michael påstår, at hans ekskæreste sagde, hun ikke havde penge til at betale for dem, så han åbnede sin bankapp for at overføre pengene.

"Jeg startede overførslen, viste den til hende. Du kan se mig gøre dette på butikkens overvågningskamera, som Camelot har," siger han.

Til deres store overraskelse vandt et af skrabelodderne dem en million pund. 40 minutter senere gik Michael overførsel igennem. Parret fejrede deres gevinst med en tur til havet og havde flere planer, såsom at købe et hus sammen og anskaffe en bil.

Men tre uger senere fik Michael pludselig en opringning fra en af Charlottes venner, der bad ham forlade huset. Ifølge Allwyns regler kan kun den person, hvis navn står på bagsiden af loddet, gøre krav på præmien.

Anbefalet til dig