Michael ville ikke bære mundbind - Et simpelt regnestykke fik ham til at slippe

03/9/20 12:30

Sarah Steenfeldt

Michael udtænkte en plan for hvordan han kunne undgå at bære mundbind. Foto: Shutterstock.
Det er ikke alle som er lige glade for kravet om at skulle bære mundbind på fly, derfor lagde en mand fra Huddersfield i England en plan.

Der er efterhånden mange steder, hvor det er et krav at bære mundbind - især på fly er det et krav at alle passagerer bærer mundbind, for at beskytte hinanden for smitte, under flyveturen. Det skriver Daily Star.

Der er som bekendt ingen regler uden undtagelser, det er derfor lovligt at tage sit mundbind af undervejs, hvis man skal spise eller drikke - eller befinder sig på flyets toilet. 

Det fik den 41-årige Michael Richards til at udtænke en plan for, hvordan han kunne undgå at bære mundbind på en fire timers flyvetur med EasyJet til Tenerife.

Da familien steg om bord på flyet mod Tenerife den 25. august, havde Michael et ‘Pringles’ rør med sig ombord. I røret var der 100 chips. 

Inden turen lavede han et regnestykke for i hvilken hastighed han skulle spise chipsne, således at han kunne få dem til at vare hele turen. Han delte flyveturens tid, med hvor mange chips der var i røret og på den måde regnede han sig frem til at han skulle spise en chips med to og et halvt minuts mellemrum, under hele turen. Han havde trukket den tid fra, som det ville tage at tage sin kuffert ned fra bagagehylden og afsat ca. 10 minutter til et toiletbesøg. 

Ikke alle synes at det var genialt

Udregningen passede også med at han kun skulle bære maske i ca. 10 minutter af hele flyveturen - nemlig når han skulle til og fra toilettet, og når kufferten skulle tages ned. 

Michael delte sin ‘geniale’ plan på Facebook, hvor der var blandede meninger om ideen. Mens nogle synes det var morsomt, var andre bestemt ikke imponerede.

“Jeg er glad for jeg ikke var på det fly,” skrev en person i kommentarfeltet.

“Alle passagerer som rejser med os, modtager klar besked om retningslinjerne ombord, inden afrejse - blandt andet at de skal bære mundbind på hele turen, undtagen når de spiser eller drikker. Vores kabinepersonale er altid opmærksomme på at retningslinjerne bliver overholdt - og der er ikke meldt om nogle problemer med denne passagers opførsel på flyvningen,” udtaler en talsmand fra EasyJet.