Mike får sit livs chok: Da han kommer hjem fra arbejde, har han ikke noget hjem

Foto: Shutterstock
Det var nok det sidste, som han havde forventet at komme hjem til.

Mest læste i dag

Mike Hall fra England var på arbejdsrejse i Wales, da han blev ringet op af sine bekymrede naboer. Naboerne undrede sig over, at der var fremmede i Mikes hus, mens han var væk.

Det skriver mediet Metro.

Da Mike vendte retur, gik det op for ham, at der var noget helt galt.

"Jeg gik op til fordøren og satte min nøgle i døren, den virkede ikke og en mand åbnede i stedet døren for mig," fortæller Mike Hall. 

Den chokerede husejer forsøgte at komme ind, så han kunne finde ud af hvad der foregik - men faren til det nyindflyttede par smed ham ud.

Mike fik desuden besked på, at det var 'ulovlig indtrængen'.

Straks gik Mike Hall til politiet, der i første omgang meddelte, at der ikke var tale om svindel - for dokumentationen for hushandlen var på plads.

Kørekort førte til svindel

Heldigvis blev sagen nærmere undersøgt og det viste sig, at det stod slemt til.

Mike Hall havde simpelthen været udsat for identitetstyveri og svindlerne havde solgt hans hus for omkring 1,1 millioner kroner.

Der er derfor også blevet oprettet en politisag - dog fortsat uden nogen anholdte.

"Det var chokerende nok at finde huset i den tilstand. Men derefter at få af vide af politiet, at de ikke mente, der var sket noget kriminelt - dét var helt utroligt," lyder det fra den chokerede Mike. 

Svindlerne havde fået fat i Mikes kørekort - og derfor havde de været i stand til, at få oprettet en bankkonto i hans navn. 

Mike opdagede svindlen den 20. august og sagen er fortsat i gang. 

Anbefalet til dig