Mikes bryllupsfest gik helt galt: Endte med at blive hjerneskadet

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mike skulle fejre sit bryllup, men det blev ikke den glædelig aften, han havde regnet med. I stedet endte han i koma og med en efterfølgende hjerneskade.

Mest læste i dag

En brud har afsløret, at hendes gom pådrog sig en alvorlig hjerneskade på samme aften, hvor de fejrede, at de havde sagt ja til at dele livet med hinanden.

Kelsey Mynatt og hendes mand Mike, der begge er fra USA, blev gift og valgte få uger senere at holde en bryllupsreception, så de kunne fejre det med deres venner og familie.

Men den aften ændrede det hele sig for parret, da Mike kom alvorligt til skade, og måtte hastes på hospitalet. Siden da har han været nødt til at genlære ting såsom at gå, snakke og spise. Det skriver det australske medie News.com.au.

Foto: Instagram

Parret blev gift i september sidste år, men besluttede sig for, at de gerne ville fejre det med sine venner og familie. Derfor valgte de at arrangere en festlig aften i oktober.

Som det ofte sker, når man holder en sådan fest, er der en stor del af de deltagende, der ender på dansegulvet. Det samme gjorde sig gældende for Mike, og det var her, at det gik helt galt for den nygifte mand.

"Mike forsøgte sig med sit festtrick - som er en baglæns salto på dansegulvet, hvor han typisk lander på benene," siger Kelsey i en video, der er gået viralt på det sociale medie TikTok.

"Men han gled på gulvet, fordi der var spildt drinks, og han var iført formelle sko, der ikke havde nogen skridsikkerhed."

Foto: Instagram

I videoen fortæller Kelsey, at Mike faldt og slog hovedet, hvilket medførte, at han pådrog sig en alvorlig hjerneskade.

Efter det voldsomme uheld, blev Mike naturligvis hastet til et nærliggende hospital, hvor han blev akut opereret. Konkret fik han udført en såkaldt kraniektomi, fordi han hjerne hævede hurtigt.

Efterfølgende blev han lagt i koma. Han var i koma i en måned i Denver i Colorado, hvilket skabte problemer for venner og familie, da den stor del af dem bor i Missouri.

Foto: Instagram

Da Mike vågnede, blev han indlagt på en intensivafdeling i en længere periode, fordi han skulle lære ting på ny, hvilket omfatter at gå, tale, stå og spise.

"Han udvikler sig godt, og vi er meget stolte af ham," siger Kelsey.

Der er blevet oprettet en indsamling på GoFundMe, hvor der bliver samlet ind til familien, så Mike kan få dækket dine hospitalsregninger.

Anbefalet til dig