Miljøsvin dumper affald på landmandens mark: Så opdager han detalje og tager fantastisk hævn

Foto: Imgur
Landmanden fandt en stor mængde affald, der var blevet smidt på hans mark. Blandt affaldet fandt han en seddel, der gav ham mulighed for at tage en genial hævn.

Mest læste i dag

En morgen fandt en landmand fra Californien i USA en kedelig overraskelse på en af sine marker.

Han fandt nemlig ud af, at han i løbet af natten havde haft besøg på sin gård. De ubudne gæster han endda været så venlige, at de valgte at dumpe en stor mængde skrald på hans mark.

Landmanden blev naturligvis rasende over, at der var nogen, der kunne finde på at smide sit affald på hans mark. Hvem kunne dog finde på at gøre sådan noget, tænkte han.

Foto: Imgur

Han gav sig til at rode rundt i den store mængde skrald, hvor han stødte på et brev, der viste sig at skulle ændre alt. 

Vedkommende, der havde besluttet sig for at bruge landmandens mark som losseplads, havde nemlig være så dum, at han havde smidt både breve og dokumenter ud. På et af disse breve var det muligt for landmanden at finde synderens navn og adresse.

Landmanden kunne naturligvis blot have ryddet op, og have kørt affaldet på lossepladsen. Selvom man næppe ville have haft lyst til det, havde det nok være den løsning, som de fleste havde valgt.

Han syntes dog ikke, at det var den rette løsning. I stedet for at rydde det hele op, så besluttede landmanden sig for, at ham, der havde smidt skraldet på hans mark, skulle have sig en lærestreg.

Derfor besluttede han sig for at samlede alt affaldet op, hvorefter han kørte det ud til den adresse, der stod på det brev, han havde fundet blandt den store mængde affald.

Foto: Imgur

Den rasende landmand mente, at den bedste hævn ville være at give tilbage af samme skuffe. Det betød, at han dumpede skraldet udenfor synderens hus, som du kan se på billedet herover.

Anbefalet til dig