Mirakuløs reaktion: Springer af motorcykel og redder spædbarn

26/9/20 14:05

Per Broch

Foto: Twitter
Det skulle bare have været en lille tur på motorcyklen, men det udviklede sig noget anderledes. I en video, der har floreret på Twitter, kan man se, hvordan en mand springer af sin motorcykel og redder et lille barn i en gåstol fra en større ulykke.

Videoen stammer fra et overvågningskamera. Det viser en mand, der mirakuløst springer af sin motorcykel og redder et lille barn fra en ulykke.

Da videoen begynder kan man lige ane barnet rulle ud på vejen i det øverste hjørne. Næsten samtidig med kommer motorcyklen til syne. Manden på motorcyklen laver en hård opbremsning lige før barnet gåstol.

På dette tidspunkt er der ikke sket barnet noget, men lige foran barnets vej er en stejl bakke, som barnet ikke kan undgå. Med mindre.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Manden springer snarrådigt af motorcyklen. Han skynder sig ned af bakken og får fat i gåstolen i billedet kant. I mellemtiden flyver hans taske af motorcyklen, men det ænser han knap nok.

Nu kommer barnets mor til syne øverst i billedet. Skræmt fra vid og sans. Heldigvis har motorcyklisten styr på situationen og har reddet barnet fra en større ulykke.

Barnets mor er tydeligt oprevet, mens motorcyklisten puster af får han barnet overrakt til moren.

Videoen et set 2,1 millioner gange. Den er delt 5700 gange på Twitter og fået 24000 likes.

Om motorcyklisten er levet identificeret og hyldet, kan vi ikke sige noget om. Vi kan bare konkludere, at manden reagerede hurtigt og afværgede en skrækkelig ulykke.