Mobbere skubber 5-årig dreng i jorden: Sekunder senere dukker uventet redningsmand op

Udland
Foto: Facebook
En femårig dreng blev mobbet og skubbet i jorden. Pludselig dukkede en noget uventet redningsmand op.

Mest læste i dag

Desværre er mobning blevet en epidemi. Der dukker jævnligt nye historier op, der beretter om, hvordan børn og unge bliver mobbet af jævnaldrende.

Heldigvis hører man også historie om personer, der beslutter sig for at sætte en stopper for mobningen. I denne historie var det en noget uventet redningsmand, der besluttede at gribe ind og stoppe mobningen.

Da den 5-årige Ethan og hans 2-årige bror spillede fodbold i deres baggård en dag, dukkede en gruppe ældre drenge pludselig op. De begyndt at chikanere og mobbe dem.

De råbte flere grimme ting til de to brødre, og på et tidspunkt var der en af disse drenge, der tog fat i Ethan og skubbede ham hårdt i jorden.

Kort efter dukkede en usandsynlig og uventet redningsmand op fra skyggerne.

For nylig havde Ethans mor, Sarah, givet familien en ny kat, der havde fået navnet Smudge. Katten og Ethan havde hurtigt knyttet et tæt bånd til hinanden, og ifølge Sarah er Smudge 'mere en bror til drengene end en kat'.

Foto: Facebook

Derfor besluttede Smudge sig også for at tage affære, da han så, hvordan mobberne opførte sig overfor hans 'brødre'. Det fik katten til at løbe hvæsende hen imod dem.

Derudover sprang Smudge op på drengen, der havde skubbet til Ethan. Det fik mobberne til at løbe forfærdede væk fra stedet.

Efterfølgende har Sarah givet udtryk for, at hun var chokeret over, hvordan Smudge havde handlet, men også meget taknemmelig.

"Han har gjort noget lignende, men det var helt genialt at se, hvordan han beskyttede Ethan," sagde hun til Liftable.

Sarah fortalte også, at Smudge faktisk har holdt et ekstra godt øje med Ethan, siden han blev overfaldet af de ældre drenge i gården.

"Han har sovet uden for Ethans soveværelse og holdt vagt lige siden," afslørede hun, og fortsatte:

"Jeg føler mig faktisk mere sikker, når jeg ved, at Smudge er i nærheden, efter at have set ham forsvare min søn sådan."

For sin tapperhed blev Smudge nomineret til National Cat of the Year Award, som er en pris, der bliver uddelt af Cats Protection Charity.

Smudge endte ganske vist ikke med at vinde National Cat of the Year Award, men det ændrer ikke på, at han stadig er en helt og en vinder i Ethans øjne.

Anbefalet til dig