Mobning af værste skuffe: 14-årig pige forgiftet i skolen

08/10/20 08:36

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Et evigt emne i folkeskolen - mobning.

Mobning er et emne som jævnligt tages op i medierne, og som generelt er et punkt på dagsordenen til alle forældremøder i folkeskolen. Mange skoler gør en stor indsats for at børnene ikke mobber hinanden, men alligevel sker der triste episoder. 

For en pige tog skoledagen en uhyggelig drejning, da hun et øjeblik forlod sin vandflaske ubevogtet. Pigen som er fra Hamborg i Tyskland og går på en skole i byen, blev gennem flere år udsat for mobning. For nylig af så grov en slags, at politiet måtte indblandes.

Det skriver Bild.

Da pigen en dag forlader klasselokalet for at gå på toilettet, tænkte hun ikke over at hun skulle tage sin vandflaske med. Da hun kom tilbage og drak af sin flaske, fik hun et chok. Straks da hun tog en tår, fik hun en stærk smag af desinfektionsmiddel i munden, fortæller pigen til det tyske medie Bild.

Ikke et tilfælde

Få øjeblikke senere fik hun det rigtig dårligt og begyndte at kaste op. 

Dagen efter var pigen stadig dårlig, derfor tog pigens mor hende med til lægen. 

Her undersøgte lægen pigen og politiet blev tilkaldt, da lægen ikke fandt det tilfældigt at pigen var blevet dårlig, lige efter at hun havde drukket det ukendte indhold i flasken.

Ifølge tyske medier, tyder alt i politiets efterforskning på, at pigen er blevet forgiftet af sine klassekammerater. Politiet undersøgte pigens flaske og fandt indhold som “kan forårsage alvorlige skader”, fortæller de. 

Det er ikke oplyst hvad der præcist blev fundet i pigens vandflaske. 

Pigen er gennem flere år blevet udsat for mobning og ønsker nu at skifte skole.

Det er ikke oplyst hvad konsekvensen efterfølgende har været, for dem som udsatte pigen for mobning og forgiftede hende.