Modbeviser Meghan: Det passer ikke

22/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Harpo Productions
I interviewet afslører Meghan flere private detaljer - nu modbevises en af dem.

Mest læste i dag

I det interview med Oprah Winfrey, som har trukket overskrifter verden over, afslørede Meghan at hende og Harry faktisk blev gift tre dage før deres bryllup i 2018.

"Tre dage før vores bryllup, blev vi gift. Det er der ingen, der ved,"lød det fra hende i interviewet. Hun uddyber, at hende og Harry ønskede at brylluppet kun var mellem de to. Derfor blev de gift tre dage før det offentlige bryllup, som Meghan beskriver som en "forestilling for resten af verden".

Ifølge Daily Mail, så passer dette dog angiveligt ikke.

Mediet beskriver at påstanden blandt andet kritiseres af flere fremtrædne personer i den britiske kirke.

Derudover fremgår det derudover ifølge mediet, af certifaikatet hos General Register Office, at de to sagde ja til hinanden på den store dag i 2018, hvor hele verden så med. 

Meghan og Harry på bryllupsdagen. Foto: Shutterstock.

Det gælder ikke 

Den kilde der har fundet papirerne i registeret, kalder Meghan for "tydeligt forvirret" og "åbenlyst misinformeret" omkring bryllyppet.

Stephen Borton, der er chefansvarlig i kirkekontoret under ærkebiskop af Canterbury, Justing Welby, har dog en forklaring på, hvad han mener der er sket:

"Jeg går ud fra, at det der er sket, er, at de har udvekslet nogle simple løfter, som de muligvis selv har skrevet, på en moderne facon, og så har de fremsagt dem foran ærkebiskoppen. Eller også – og det er mere sandsynligt – var det en slags generalprøve," lyder det fra ham.

Derfor beskrives det også, at Harry og Meghan altså ikke blev gift tre dage før deres bryllup.

Derudover understreger Stephen Borton også, at vielsen ikke har kunne gælde, da den ifølge Meghan foregik helt privat i Nottingham Cottage, hvilket er deres hjem i Kensington Palace  - og dermed ikke et autoriseret sted for vielser. Han tilføjer også, at der ikke har været vidner nok til stede, til at det har kunne gælde.