Model giver mænd bizar test på første date: Bestå eller bliv droppet

22/1/23 07:30

Henrik Rothenbücher

Foto: Instagram
En ung kvinde har meget strenge krav til de mænd, hun er på date med. Derfor går hun så vidt, at hun giver dem en IQ-test på første date.

En model har afsløret, at hun ikke blot har meget strenge krav til de mænd, hun går på date med. Hun går endda også så vidt, at hun giver dem en IQ-test på deres første date.

Candice Kloss fra New York, der før har trukket overskrift, efter at have afsløret, at mænd finder hendes intelligens 'skræmmende', har fortalt om, hvor langt hun er villig til at gå for at finde 'Mr Right', skriver News.com.au.

Allerede på første date bliver en potentiel ny partner præsenteret for en IQ-test, som han skal gennemføre. Modellen, der har 109.000 følgere på Instagram, ønsker ikke at 'spilde sin tid' på 'idioter'.

Hun går ikke op i, om der er en god kemi mellem dem. Hvis den pågældende mand ikke består IQ-testen, så bliver han ganske enkelt droppet.

"Jeg vil være sikker på, at det er det værd at tage på en date nr. to med dem," fortæller Candice, der har været medlem af Mensa siden hun var 17 år.

"Der er mange mænd, der er attraktive, men hvis de ikke er intelligente, eliminerer det et godt udseende. Hvordan kan du nyde tiden med nogen, hvis du ikke kan knytte dig til dem via samtale?"

De, der består, er dog stadig nødt til at vise sig fra sin bedste side, da modellen forventer, at de hele tiden holder sig ajour. Ligeledes skal de kunne underholde hende med deres viden om matematik, økonomi og videnskab.

"Nogle mennesker er ligeglade med at følge med i aktuelle begivenheder, hvilket kan være et 'turn-off'. Det er attraktivt, hvis nogen opfanger tingene hurtigt. Det samme er følelsesmæssig intelligens."

"Adfærdsøkonomi er mit yndlingsemne, men det er meget sjovt at høre nogen fortælle om noget, de er erfarne indenfor og er begejstrede for. Da jeg voksede op, var jeg en stor videnskabs- og matematiknørd, og jeg elsker stadig matematik."

Candice bliver næsten betragtet som et 'geni' efter Mensa-standarder. Ifølge IQ-skalaen er en IQ på mellem 120 og 140 klassificeret som 'meget overlegen intelligens', mens alt over 140 betragtes som 'geni'.

Modellen, der altså ikke blot er populær på de sociale medier, men også er meget intelligent, når ikke helt status som 'geni'. Hun har nemlig en IQ på 136, hvilket giver hende en plads blandt top to procent af befolkningen for intelligens.

Men hvilket IQ-tal kræver Candice, at en mand skal have, hvis han skal have lov til at gå på date med hende? Hun fortæller selv, at han skal være 'over gennemsnittet'.

"De skal være over gennemsnittet på skalaen," sagde hun.

"Du behøver ikke at være et matematisk geni, men du skal være i stand til at føre en samtale og være usædvanlig klog inden for mindst ét emne."

"Jeg er tiltrukket af intelligente mænd, der har en god sans for humor og er eventyrlystne, ligetil og sjove."

Candice har afsløret, at hun ofte bliver 'undervurderet' af mænd, der antager, at hun er dum på grund af sit udseende og sin modelkarriere. Men hun siger, at det ikke generer hende - faktisk bruger hun det til sin fordel.

"Det er bedre at blive undervurderet i starten – jeg elsker at bevise, at mænd tager fejl," lød det fra hende.