Model har gennemgået vildt vægttab: Nu viser hun, hvordan hun så ud før

31/1/23 16:27

Nicolai Busekist

Foto: Instagram
En 25-årig model har vist billeder fra, hvordan hun så ud, inden hun gennemgik sit vægttab og sin flotte forvandling.

Modellen Gracie Bon deler ofte billeder og videoer af sig selv på Instagram, hvor hun typisk bliver oversvømmet med komplimenter fra sine følgere.

Men nu har den 25-årige model valgte at vise et billede af, hvordan hun så ud, inden hun tabte sig og gennemgik en vild forvandling. Det skriver Mirror.

Billedet viser hende i en alder af 21 år, hvor hun vejede cirka 130 kg. Foruden at være overvægtig, havde hun også et helt andet udseende, end hun har i dag.

Hun fortæller ifølge Mirror, at hun faktisk 'elskede sin krop', men at hun besluttede sig for at tabe sig, fordi hun havde knæsmerter og havde svært ved at trække vejret, når hun gik.

"Mig som 21-årig vs mig som 25-årig," skriver hun på Instagram.

"I starten elskede jeg min krop: Og mange siger stadig til mig: 'Men hvis du virkelig elskede den, ville du være forblevet sådan og ikke have ændret dig'."

"Sandheden er, at jeg elskede min krop så højt, at jeg ville tage mig godt af den og besluttede at redde mig selv."

"Jeg ville ikke som 21-årig nøjes med at klage over mine knæsmerter, og nøjes med ikke at kunne trække vejret, når jeg gik. Jeg ville mere."

"Og at ville have mere, er okay. Det vil altid være okay. Hvad der er bedst for dig, og hvad der gør dig glad."

"At være tynd, gør dig ikke sund; det gør dig heller ikke overlegen at være i form. Vi har alle vores tider, processer, og ingen kender tilstanden for en overvægtig person."

"Så hvis du ser nogen gå igennem en hård tid på grund af deres størrelse, så elsk dem højt og forstå, at du ikke ved, hvad de går igennem."

"Måske er den hengivenhed alt, hvad du behøver for at se dig selv med kærlighedens øjne."

I kommentarsporet er der mange, der roser hende for den flotte forvandling, men ikke alle. Der er nemlig også mange, der stiller spørgsmålstegn ved, om det er opnået på naturlig vis.