Mor afslører vanvittig rutine: Sådan laver hun mad til sine 12 børn

13/05/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En kvinde med 12 børn har delt sin vanvittige madlavningsrutine, og nu er nogle af hendes idéer er blevet stemplet som 'ulækre'.

Mest læste i dag

En mor til 12 børn har givet et indblik i, hvordan det ser ud, når hun skal lave mad til sin store familie. Det har hun gjort med en video af hendes morgenrutine, skriver News.com.au.

Alicia Dougherty, der er fra New York i USA, har 12 børn i alt. Fire af børnene er hendes biologiske børn, mens de otte øvrige er adopterede.

Hun giver ofte et indblik i familiens travle liv på TikTok og Instagram, og nu har hun også delt en video, der viser hendes morgenrutine. Her afslører hun, at hun står op kl. 05.00 om morgenen, for at lave morgenmad og madpakker til sine børn.

Foto: TikTok

Det første hun gør, er at slå 18 æg ud i en muffinbakke af silikone, inden hun sætter dem ind i ovnen. Derefter går hun i gang med at lave sandwiches.

Hun laver i alt 12 sandwiches, så der er én til hver af hendes børn, som hun putter ned i en madkasse. Ved siden af deres sandwiches, tilføjer hun både snacks og juice.

Når hun er færdig med dette, fortsætter hun med at lave morgenmad til sine børn. Hun smører blandt andet noget brød, skærer en melon samt laver æg og pølser.

Foto: TikTok

I kommentarsporet er der flere, der har givet udtryk for, at de beundrer hendes rutine. Andre skriver, at de nærmest får det dårligt med sig selv, fordi de kommer for sent ud af sengen.

"Nogle gange, når min alarm ringer kl. 05.45 om morgenen, tænker jeg for mig selv: 'Stå nu op, Jenna. Alicia har allerede lavet 12 sandwiches. Du kan gøre det her'," skrev en bruger som kommentar.

"Du er en stjerne som mor! Min mand hentede morgenmad på McDonald's til os," lød det fra en anden.

For nylig delte Alicia en video på de sociale medier, hvor hun lavede en stor portion nachos til sine børn. Portionen var så stor, at hun var nødt til at lave den i et badebassin af plastik.

I videoen ser man Alicia og hendes mand, 44-årige Josh, tilberede den store portion nachos. Retten består af både tortillachips, hakket oksekød, ostesauce, grøntsager samt cremefraiche.

Foto: TikTok

I kommentarsporet er det dog tydeligt at se, at det ikke er alle, der bryder sig om, hvad de ser i videoen. Der er tilmed nogen, der er gået så vidt, at de har beskrevet det som 'modbydeligt'.

"Det her er modbydeligt. Hvornår begynder vi at tænke: 'Det her er for sindssygt?', for jeg tror, at I er nået forbi det punkt," lød det fra en bruger.

"Min mor ville kalde det der for sjusket," skrev en anden.

"Jeg er mere end bare væmmet," tilføjede en tredje.