Mor blev lagt for had efter billede: Nu taler hun ud

22/11/22 11:41

Thea M. Andersen

Foto: Privat
Molly Lensing er blevet kritiseret, efter en fremmed har delt et billede af hende og hendes to måneder gamle baby. Nu taler hun ud om billedet.

Det kan være en udfordring at rejse med børn, særligt når ens flyafgang er forsinket. Netop det kan en mor ved navn Molly Lensing skrive under på.

For nogle år siden sad hun i timevis i en lufthavn med sin to måneder gamle baby og ventede på et forsinket fly. Moren besluttede sig derfor for at lægge sin baby ned på gulvet, mens hun tjekkede sin mobil.

Hvad hun ikke vidste var, at en af de øvrige passagerer tog et billede af dem og delte det på sin Facebook-profil.

Til opslaget skrev passageren: "Albert Einstein sagde: 'Jeg frygter den dag, hvor teknologien vil overhale vores menneskehed ... verden vil blive befolket af en generation af idioter'."

Molly Lensing, der er sygeplejerske og mor til tre, fandt først ud af, at der var blevet delt et billede af hende og hendes lille baby, efter at det gik viralt med over 65.000 reaktioner.

Ikke nok med at hun blev hængt ud på det populære medie, så blev hun også udsat for cybermobning og chikane fra fremmede, der skældte hende ud for at "ignorere" og i stedet for bruge sin mobiltelefon.

Der er dog så meget mere bag billedet, end hvad man ser. Derfor har moren valgt at tale ud om billedet.

"Vi var så uheldige, at vi sad fast i lufthavnen midt i et computernedbrud," siger hun til Today ifølge Sosialnytt.

De ventede i mere end 20 timer, og da billedet blev taget, var Mollys arme blevet så trætte, at hun lagde sin baby ned på gulvet. Den udmattede mor havde også brug for at komme i kontakt med sin bekymrede familie, deraf mobiltelefonen. 

Det, der bekymrede Molly mest, var, at hun ville få et dårligt ry grundet billedet - og det i værste fald kunne koste hende jobbet. Det gjorde det heldigvis ikke.

Nu, efter at Molly besluttede sig for at tale ud, har hun fået masser af støtte.

Desuden er hendes historie blevet en vigtig påmindelse om at tænke over, hvad man deler på de sociale medier. Et billede kan nemlig blive spredt hurtigt, og det fortæller sjældent hele historien.