Mor delte, hvad hun giver sine børn at spise: Nu får hun massiv kritik på nettet

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En mor delte en video, hvori hun viste, hvad hun giver sine børn at spise. Det har resulteret i massiv kritik på nettet.

Lige nu læser andre også

Karlee, der er mor til to børn, delte en video på TikTok for få dage siden. I denne video viser hun sine følgere, hvad hendes børn spiser i løbet af dagen. Denne video har fået mere end fem millioner visninger, og har affødt en del kritik.

I videoen ser man, at Karlee har givet sine børn på tre og et år en usund kost. Blandt andet får de serveret donuts fra Krispy Kreme til morgenmad, pizza til frokost samt McDonald's til aftensmad.

Derudover viser hun også billeder af tallerkenerne, efter hendes børn havde spist. Det gør hun for at vise, hvor meget de faktisk spiste.

Foto: TikTok

I teksten til videoen indikerer hun, at videoen er optaget på en travl dag, hvorfor hun ikke har haft tid til madlavning.

Tyla skriver, at børnene ikke efterlod krummer efter at have spist deres Krispy Kreme-donuts. De fik hver en glaseret donut samt fire små snacks.

Til frokost serverede Karlee to skiver hjemmelavet pizza med nogle pommes frites. Åbenbart var børnene ikke specielt sultne, da de kun spiste et par pommes frites. Resten lod de ligge.

Foto: TikTok

Om aftenen blev der serveret en halv burger og pommes frites fra McDonald's til dem begge. Desuden fik de også lidt vandmelon til. De to børn spiste begge deres vandmelon, men virkede ikke specielt interesserede i deres burgere.

I kommentarsporet har Karlee fået stor kritik for, hvad hun har serveret for sine børn. Flere har decideret udskammet hende som mor for den massive mængde fastfood.

"Er det her en joke? Mængden af donut er sindssygt. Jeg kan ikke finde ud af, om det er en joke," skrev en bruger

"Glaserede donuts til morgenmad er for vildt," lød det fra en anden.

Foto: TikTok

"Ikke en eneste grøntsag," kommenterede en tredje.

"Dette får mig til at føle mig så meget bedre tilpas med det, jeg fodrer mit lille barn nogle gange," skrev en fjerde.

"Giv dem venligst nogle grøntsager," lød det fra en femte.

I kommentarsporet valget Karlee at tage til genmæle, ved at understrege, at de ikke altid spiser på denne måde.

"Vi spiser ikke altid sådan her. De spiser normalt masser af frugt og grøntsager," skrev hun.

Anbefalet til dig