Mor er flov over at sige sin babys navn foran andre - vent til du finder ud af, hvad navnet er

Udland
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Kort efter at have navngivet den lille pige, fortrød det unge par.

Mest læste i dag

Når man skal vælge et navn til sin nyfødte søn og datter, så er der mange ting, der kan spille ind.

Nogle forældre vælger navn baseret på personlig betydning og familietraditioner. Andre forældre vælger et populært navn, for at deres børn skal vokse på med et ‘normalt’ navn. 

Når navnet er valgt, er det noget der følger barnet resten af dets liv - men hvad sker der egentlig hvis forældre ombestemmer sig med hensyn til navngivningen?

I takt med at tiden går, ændrer vores smag sig, og det samme gælder for vores valg af navne. 

Nogle forældre fortryder efter noget tid deres navnevalg til deres barn, og netop sådan en udfordring stod et ungt par overfor.

Blot få uger efter, at navngivningen var på plads, havde parret fortrudt det navn, de havde valgt til deres datter. 

På det populære online forum Mumsnet delte den anonyme mor hendes bekymring omkring hendes nyfødte datters navn.

Det skriver The Mirror.

Parret havde oprindeligt besluttet sig for at kalde deres datter Betty, men de følte nu, at de havde ‘skyndt sig’ med navngivningen - og det havde resulteret i, at de havde fortrudt valget.

Det var endda gået så vidt, at moren undlod at kalde sin egen datter ved navn, og hun følte sig flov over at nævne det for andre mennesker.

Hendes mand var enig i at ændre navnet, og de besluttede sig for at give deres datter navnet Iris i stedet. Da de begyndte at teste det nye navn, kunne de mærke det var perfekt.

Reaktionerne fra online-fællesskabet var overvejende støttende, og flere pegede på, at det var helt i orden at ændre navnet, da babyen jo endnu ikke kendte til sit eget navn.

Anbefalet til dig