Mor fik et chok, da 7-årig datter kom hjem med tatovering - men chokket blev endnu større

Af: Thea Andersen

|

01/06/2024

Udland
Foto: @newskii_soexotic24/TikTok
Foto: @newskii_soexotic24/TikTok
Chokket blev endnu større.

Mest læste i dag

En mor kunne ikke tro sine egne øjne, da hendes syvårige datter kom hjem med en tatovering efter en legeaftale - og chokket blev endnu større, da hun fandt ud, at det var et familiemedlem, der havde lavet den.

Kvinden, der går under navnet Newskii online, forklarede, at hendes datter Jayde havde tilbragt tid hos sin fars familie, skriver Mirror.

På et tidspunkt, mens Jayde var hos sin faster, ringede hun til sin mor og spurgte, om hun måtte få en tatovering. Newskii fortalte hende nej og lagde på, idet hun troede, at det var slutningen på sagen.

Men hun blev chokeret, da hun opdagede, at hendes barn tilsyneladende havde fået en sjusket, skæv hjertetatovering på sit ben, da hun kom hjem.

På TikTok delte moderen sin oplevelse i en række videoer.

I den første video viste Newskii tatoveringen og sagde: "Hvem i deres sunde fornuft tatoverer en syvårig? Pas på, hvem du lader dine børn være sammen med!"

I billedteksten havde hun skrevet følgende: "Jeg har lige fundet ud af, at min eksmands søster har tatoveret mit barn! Hun er 28, hun er syv."

Folk kommenterede hurtigt videoen, og mange opfordrede hende til at ringe til politiet.

"Ring til børneservicemyndighederne og politiet," skrev en bruger.

"Anmeld det!" lød det fra en anden, mens andre opfordrede hende til at tage sin datter til lægen for at sikre sig, at tatoveringen ikke var inficeret.

Nogle "berolige" hende dog ved at sige, at blækket ville "fade, når hun bliver ældre".

Foto: @newskii_soexotic24/TikTok

I en opfølgende video satte Newskii sin datter ned for at spørge hende ind til hele situationen.

"Hvem kom på ideen med, at du skulle have en tatovering?" spurgte hun, hvortil Jayde svarede: "Tante."

"Tilbød hun det bare? Hvad sagde hun?" fortsatte moderen.

"Hun spurgte, hvad mor sagde, og jeg sagde, at mor sagde nej," forklarede Jayde. Datteren hævdede derefter, at på trods af at hun vidste, at hun ikke havde tilladelse, fortsatte hendes tante med at tatovere hende.

Efter at have tatoveret Jayde hævdede kvinden angiveligt også at have tatoveret to af sine egne børn uden at skifte nåle, ifølge datteren.

Kvinden brugte angiveligt heller ikke en skabelon, men gik direkte i gang med tatoveringsmaskinen.

Newskii forklarede, at hun aldrig havde sagt ja til, at Jayde kunne besøge sin faster. Hun havde sendt sin syvårige til sin bedstemors hus, som derefter havde afleveret Jayde hos tanten uden Newskiis tilladelse.

I en tredje video påstod moderen, at Jaydes bedstemor havde sagt, at tatoveringen ikke var ægte og forsøgte at sige, at det var henna, hvilket Newskii tydeligt sagde, det ikke var.

"Jeg er i en anden stat, så der er ikke meget, jeg kan gøre. Jeg har ringet til børneservicemyndighederne, jeg har været hos lægen, jeg har ringet til politiet. Jeg er også gravid, så der er ikke meget, jeg kan gøre," sagde moderen og fortsatte:

"Da jeg ringede til politiet, sagde de, at de ikke kunne finde hende, fordi hun er hjemløs, og de kan ikke finde hendes adresse."

Hun tilføjede, at hun venter på sin eksmands reaktion på situationen, da Jaydes far er i fængsel.

Anbefalet til dig