Mor gjorde chokfund på legeplads: Kunne være gået helt galt

Af: Thea Andersen

|

18/08/2023

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En mor gjorde chokfund på legeplads.

Lige nu læser andre også

Tirsdag tog Alanna Ashley sin toårige datter med i Ulceby Play Park i Grimsby for at lege.

Hyggen blev dog hurtigt afbrudt, da hun gjorde et chokfund, mens hun ventede på sin lille datter, der var på vej til at rutsje ned ad en rutsjebane. Da hun kiggede ned, opdagede hun nemlig, at der lå nogle søm (ca. otte centimer lange). Men det var ikke det eneste sted, hun fandt søm - der var nemlig flere spredt rundt i parken.

Det skriver Mirror.

"Normalt lader jeg hende selv rutsje ned og lege, men denne gang fortalte hun mig, at hun var bange, og bad mig om at fange hende, så jeg gik hen til enden og så sømmene. Det gjorde mig ked af det, for den er blevet placeret der for at skade nogen, og det faktum, at det kunne have været min toårige datter eller ethvert barn, er forfærdeligt. De kommer til parken for at lege," fortalte Alanna til Grimbsy Live og tilføjede:

"En af dem lå på rutsjebanen med spidsen opad, og de andre var spredt ud over hele parken. De var hovedsageligt i græsset og under udstyret. Hvis et barn eller en baby faldt og skred, ville sømmene have stukket ind i dem."

Alanna sagde, at der tidligere er blevet fundet knust glas på og mad smurt ud over legeudstyret i parken.

"Ulceby huser mange børn, så jeg gætter på, at det var nogle ældre børn. Der er mange i denne by. Der har været glas i parken og mad smurt over det hele. Det er ikke første gang, og jeg kan garantere, at det ikke vil være sidste gang, at noget som dette sker," sagde hun og fortsatte:

"Jeg forstår virkelig ikke, hvorfor nogen ville gøre dette. Med sommerferien i gang, er mange af børnene og de småbørn ofte i den park. Jeg er bare glad for, at jeg opdagede den negl, for ethvert barn kunne være landet eller faldet på den."

Efter det chokerende fund har Nord Lincolnshire Råds leder, Cllr Rob Waltham, udtalt følgende:

"Det er en skam, at nogen ville være så uansvarlig, eller endnu værre, bevidst efterlade disse ting liggende på en legeplads [...] Disse steder er der for børns og familiers nydelse, lige som de mange andre fantastiske legeområder er i hele Nord Lincolnshire - der bør ikke være farer - det skal være sikre områder. Der er én person, der har været ansvarlig i alt dette, og jeg vil gerne takke moren, der samlede sømmene op - selvom hun ikke burde skulle det, betyder hendes handling, at risikoen for andre er blevet fjernet."

Anbefalet til dig