Mor gjorde chokfund på Lidl-parkeringsplads: Nu frygter hun for børnenes sikkerhed

Af: Thea Andersen

|

04/10/2023

Udland
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
En mor gjorde et "skræmmende" fund på p-plads tilhørende en Lidl-butik.

Mest læste i dag

En bekymret mor har delt sin frygt efter at have opdaget en narko-kanyle uden for en Lidl-butik.

Kvinden fra Glasgow, Storbritannien gik forbi butikken på Duke Street torsdag i sidste uge, da hun gjorde den "skræmmende" opdagelse.

Hun rapporterede straks fundet til en sikkerhedsvagt i butikken og informerede Glasgow City Council om det. Det menes, at kanylen siden er blevet fjernet fra området, selvom det ikke er blevet bekræftet, hvem der fjernede den.

Det skriver Glasglow Live.

Den bekymrede mor, der ønsker at forblive anonym, udtalte: "Det er meget skræmmende. Afhængighed er afhængighed, men dette er totalt respektløst over for alle, der bor i området."

"Området er fyldt med folk, der handler i Lidl eller bare går forbi. Jeg er bekymret, fordi der er mange små børn, der leger udenfor også. Den kan nemt blive samlet op af nysgerrige børn."

"Brugere burde være mere opmærksomme på andre mennesker og de risici, de udsætter andre for. Det var et chok, fordi det var på en Lidl-parkeringsplads. Det er ikke et sted, hvor man forventer at se sådan noget," tilføjede hun.

Foto: Privat

Ifølge moren er narkotikamisbrug et stort problem i Glasgow. Hun mener derfor, at det er en god idé at få et lokale/rum til byens misbrugere, som de kan bruge.

"Jeg vil hellere have, at folk (brugere og ikke-brugere) er sikre, og vores gader vil være renere og sikrere for os alle," skriver hun.

Foto: Privat

En talsperson fra Glasgow City Council udtalte: "Vi var ikke involveret i fjernelsen af denne genstand. Ejere af privat ejendom er ansvarlige for at fjerne og korrekt bortskaffe kanyler, der er smidt på deres ejendom."

Lidl blev også kontaktet, men afviste at kommentere på dette.

Anbefalet til dig