Mor gør chokfund i sin 7-årige søns seng

Af: Thea Andersen

|

10/11/2023

Udland
Foto: Facebook
Moren måtte søge hjælp på Facebook efter chokfundet.

Lige nu læser andre også

En mor fik sig noget af et chok, da hun forleden gik ind på sin syv-årige søns værelse og så noget mystisk i fodenden af hans seng.

Det skriver den australske avis News ifølge DinSide.

Moren delte efterfølgende sin opdagelse i Facebook-gruppen "Family Lowdown Tips & Ideas" for at få svar på, hvad det kunne være:

"Er der nogen, der har den fjerneste idé om, hvad det kan være? Jeg kan ikke finde det andre steder i huset. Nogle idéer?," lyder det ifølge avisen.

Foto: Facebook

Det tog ikke lang tid, før flere Facebook-brugere reagerede med svar, der desværre ikke var beroligende.

"Uden tvivl æg fra en fugleedderkop," skrev en bruger, mens en anden advarede om, at det kunne være begyndelsen på noget skræmmende.

Kommentarfeltet blev hurtigt fyldt med forskellige teorier om, hvad det kunne være. Nogle antog, at det kunne være tegn på et rotteangreb i huset.

"Da jeg havde skadedyr i huset, så det sådan ud. Jeg var nødt til at flytte," skrev en bruger. Efter flere timer viste kommentarerne dog sig at være grundløse.

Det foruroligende fund ved sengeenden viste sig hverken at være rotter eller edderkoppe-æg, men derimod fyldet fra en varmepude.

"Det er pinligt. 'Æggene' var bare fyldet til en varmepude, jeg gav til min søn engang," afslørede moren senere i et Facebook-opslag.

Anbefalet til dig