Mor handlede ind iført mavebluse: Nu raser hun mod de andre kunder

28/03/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: TikTok
Nicola Paterson kritiserer folk for at give hende snerpede blikke på grund af det tøj, hun havde på i supermarkedet og hun siger, at hun er stolt af sin krop, fordi den har skabt et 'smukt barn'

Mest læste i dag

En mor har kritiseret dømmende fremmede, efter at hun tog ud at handle iført mavebluse og leggings og følte, at hun "fik blikke" fra fremmede på grund af sin krop.

35-årige Nicola Paterson havde en matchende top og bukser fra Shein på, da hun handlede i sin lokale Asda-butik, og tænkte ikke over det, før hun mærkede, at folk i supermarkedet stirrede på hende.

Moren til en fortalte, at hun "ikke er den slankeste person" og havde sin "mave fremme", hvilket fik folk til at give hende snerpede blikke - men understregede, at hun aldrig vil lade nogen andre bestemme, hvad hun kan og ikke kan have på.

Nicola, fra Fraserburgh, Aberdeenshire, lagde en video op på sin TikTok-profil, hvor hun forklarede sin oplevelse i supermarkedet og opfordrede folk til at stoppe med at dømme andre på grund af deres kroppe og tøjvalg.

Foto: TikTok

Hun sagde: "Jeg fik blikke, mens jeg gik rundt i Asda, fordi min mave var fremme, og jeg er ikke den slankeste person i verden.

"Men det er en af de ting, jeg vil vædde på, at nogen nok har kigget på mig og tænkt 'hvem tror hun, hun er, iført det der?' eller 'det er frysende koldt, hun har sin mave fremme' og alt det der."

"Og selvom der var en lille del af mig, der tænkte, at folk tænkte sådan, så tænkte jeg samtidig, pis af."

Moren fortsatte med at sige, at hun er enormt stolt af sin krop, fordi den har "skabt et smukt barn", og hun vil ikke lade nogen dømme hende for det.

Foto: TikTok

"Min krop har skabt et barn, et smukt barn. Hvis jeg vil vise, hvad jeg har, så vil jeg gøre det. Så ja, jeg er gået i Asda sådan her, og jeg er ligeglad." tilføjede hun.

Nicola indrømmede, at hun følte sig "lidt nede i kulkælderen" efter sin oplevelse i supermarkedet og opfordrede folk til at stoppe med at dømme andre for, hvordan de ser ud, fordi man aldrig ved, hvad den person har været igennem.

"Det irriterer mig bare," forklarede hun, "jeg tænkte på, når du er ude om aftenen, og folk kigger på dig og tænker, at du er så fed og alt muligt, men det er ligesom, du ved ikke, om jeg har født et barn, eller om en anden person har født et barn."

"Det har ikke en skid at gøre med nogen andre, hvor tyk eller tynd nogen er. Det er din hud, elsk den hud, du er i. Derfor går jeg ind for ikke at bære en masse make-up og for, at alle skal føle sig godt tilpas i deres egen hud uden at skulle dække noget op."

"Bare rock det, du har." slutter hun sit opslag.