Mor lagt for had: "Hvordan kan du finde på at give dét til dit barn?"

23/11/20 12:02

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Chef Texy
En mor blev lagt for had, da hun delte en video af hendes et årige datters aftensmad.

En mor er blevet lagt for had efter hun lagde en video på det sociale medie TikTok, der viser hendes et-årige datters aftensmad. Der gik ikke lang tid før videoen var offentliggjort på den store tjeneste til, at kommentarfeltet flød over med kommentarer. 

Siden er videon, der er blevet offentliggjort af brugere Chef Texy, blevet set flere end to millioner gange, fortæller den engelske avis The Mirror

En særligt rasende TikTok-bruger truede endda moderen med, at hun ville melde hende til de sociale myndigheder, da hun så videoen med den lille datters aftensmåltid. 

"Jeg tager kontakt til CPS (de sociale myndigheder, red.). Hvordan kan du finde på at give dét til dit barn?" skriver brugeren under videoen, der i skrivende stund er blevet liket 257.000 gange. 

Denne ret vakte vrede

Den ophedede debat opstod efter, at Chef Texy havde offentliggjort en video af den aftens, hun serverer for sin datter. 

Datterens middagsmad bestod denne dag af en skål med bestående af kogte ris og svinekød. Det mente nogle kommentatorer dog ikke, man kunne blive mæt af. 

Denne ret fik brugerne på TikTok op i det røde felt. Foto: Chef Texy

Denne ret fik brugerne på TikTok op i det røde felt. Foto: Chef Texy

Andre fløj dog også til moderens forsvar, da de ikke kunne se, at der skulle være det mindste i vejen med det nærende måltid. Som en bruger skriver i kommentarfeltet:

"Sådan undgår man at ens barn bliver kræsent! Godt arbejde mor. Lad hende være i fred."

Foto: Chef Texy

Foto: Chef Texy