Mor lavede stor ammebrøler: Det her må i aldrig gøre

05/05/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Privat
En kvinde har delt et billede på sin Facebook-profil, hvor hun viser, hvad man bestemt ikke skal gøre, når man ammer sin baby.

Mest læste i dag

Hvis du har et barn der er så lille, at du stadig ammer, skal du ikke få spraytan. Det siger måske sig selv, men det gjorde det ikke for britiske Gemma Colley.

Den erfaring har hun nu delt på sin Facebookside.

Den unge mor have besluttet sig for, efter et langt år, og en lige så lang vinter med nedlukninger og meget begrænset mulighed for at opholde sig udenfor, at det var på tide at få lidt velfortjent farve i huden igen.

Derfor lod hun sig spraytanne, og alt var i den fineste orden – lige indtil hun et par timer senere skulle amme sin lille søn.

Den brune kulør hun få timer forinden havde fået sprayet på kroppen var nemlig ikke helt tør, og resultatet af dette var, at hendes lille søn pludselig var helt brun i en stor del af ansigtet.

Billedet delte hun i Facebookgruppen ”The unmomsy mom” med teksten:

”Fra en mor til en anden, jeg vil gerne fortælle jer om min episke fejl over alle fejl. Jeg fik en spraytan, et par timer senere ammede jeg min søn. En meget skyldig mor. En lektie til alle: Prøv ikke dette!”

Foto: Privat

Nu har mor og søn så præcis samme hudfarve, hvert fald enkelte ganske specifikke steder, og der vil ganske givet gå et par uger, før sønnike igen har sin sædvanlige hudfarve i ansigtet.