Mor mistede livet nytårsaften: Fyrværkeri sad fast i hendes tøj

Foto: Facebook
Foto: Facebook
En mor til to mistede på tragisk vis livet nytårsaften, da 'fyrværkeri sad fast i hendes tøj'.

Mest læste i dag

Elisangela Tinem var i fuld gang med at fejre nytårsaften med sin familie. Fejringen foregik på en strand i Praia Grande i Sao Paulo.

Pludselig blev uautoriseret fyrværkeri affyret, og ifølge Sekretariatet for Offentlig Sikkerhed (SSP) har en fætter til Elisangela forklaret, at hun stod i nærheden, da det skete.

En foruroligende video af den voldsomme episode, der kostede den 38-årige video, er blevet delt på sociale medier.

I videoen kan man se, at et større antal personer overværer fyrværkeriet. Pludselig ser man en stor eksplosion, hvorefter videoen viser den afdøde kvinde, der er blevet efterladt på jorden.

Ifølge LADbible pådrog hun sig svære kvæstelser i brystet og på armen, hvilket endte med at koste hende livet. Mediet skriver også, at hendes dødsfald bliver behandlet som en drabsefterforskning.

"Da det var midnat, krammede jeg min mor og så et meget voldsomt glimt. Kort tid efter begyndte alle at skrige," fortælle 20-årige Luiza Ferreira, der var vidne til episoden.

"Da jeg gik hen for at kigge, så jeg en blødende kvinde ligge på jorden, og drengen, der var sammen med hende, lå der også."

"Derefter rejste han sig op, men da han indså, hvordan hendes tilstand var, knælede han ned ved siden af hende."

Efterfølgende er det af de lokale myndigheder i Praia Garda blevet bekræfter, at fyrværkeriet var 'uautoriseret'.

"Rådhuset vil også påpege også, at fyrværkeriet, der ramte offeret, ikke kom fra rådhusets officielle fyrværkeri," lyder det i en officiel meddelelse.

"Faktisk havde Bairro Mirim (stedet, hvor hun blev ramt, red.) ikke et officielt fyrværkeri."

Elisangela familiemedlemmer har hyldet den afdøde mor til to på de sociale medier, hvor mange også har udtrykt deres medfølelse.

"Jeg kan ikke tro det. Kondolerer til alle i familien. Må Gud trøste jeres hjerter i denne svære tid. Jeg vil bede for familien," skriver en person.

"Hvilken tragedie! Må Gud trøste alle i familiens hjerte og give evig hvile," lyder det fra en anden.

Anbefalet til dig