Mor ønsker at 14-årig datter skal have plastikoperationer: “Grimme mennesker kommer ingen vegne”

17/11/22 08:22

Thea M. Andersen

Foto: Privat
En mor sparer hver måned mere end 1.500 kroner op, så hendes 14-årige datter kan få plastikoperationer. Det er nødvendigt, for grimme mennesker kommer ingen vegne, fortæller hun.

De fleste forældre synes som oftest, at deres egne børn er de smukkeste i verden, og de vil ofte være stærke modstandere af, at deres børn får foretaget diverse plastikoperationer.

Intet desto mindre findes der alligevel forældre, der er i den stik modsatte boldgade. Det gælder blandt andet den 37-årige mor Carla Belluci, der blot ønsker, at hendes datter kommer til at se godt ud, når hun bliver voksen.

Hun lægger derfor mere end 1.500 kroner til side om måneden, hvilket udelukkende er øremærket plastikoperationer i fremtiden til sin datter, skriver Dagens.dk.

Over for Closer fortæller moren, der har 60.000 følgere på Instagram, at hendes datter ikke er den akademiske type, og at plastikoperationer vil hjælpe hende i fremtiden, da ‘grimme mennesker ikke komme nogen vegne’ lyder det ordret fra moren.

“Modsat mine drenge, så er jeg fuldstændig ligeglad med hendes uddannelse. Hun er nødt til at bruge hendes udseende, hvis hun gerne vil komme langt i livet,” fortæller hun i interviewet med magasinet.

Nødvendigt hvis hun vil være realitystjerne

Foruden de mere end 1.500 kroner, som Carla Belluci sparer op til sin datters plastikoperationer i fremtiden, så bruger hun allerede nu mere end 2.000 kroner på sin datters udseende om måneden.

Det går blandt andet til at vedligeholde datterens negle, hendes øjenbryn og hårextensions. I fremtiden er det formentlig langt flere penge, der skal bruges på udseendet, især hvis hun gerne vil ligne Kim Kardashian, som datteren i øjeblikket ser op til.

“På nuværende tidspunkt kan hun godt lide Kardashian-looket med en stor numse, store bryster og fyldige læber. Hun skal have fyld i læberne, når hun bliver 16 år, og det har hun min største opbakning til,” siger moren, der uddyber hvorfor det er så vigtigt at få lavet plastikoperationer.

“Hvis hun gerne vil være en succesfuld influencer eller realitystjerne, så er hun nødt til at have nutidens look, så plastikoperationer er den logiske løsning. Hun ser allerede godt ud nu, men operationer vil få hende til at se endnu bedre ud,” lyder det slutteligt fra moren.

Har du også lavet en opsparing til dit barn, som udelukkende skal gå til plastikoperationer?