Mor opfordrer 7-årig datter til at skrive dagbog: Får et chok, da hun se, hvad hun har skrevet om hende

17/11/22 15:58

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En mor opfordrede sin datter til at skrive om sine følelser i en dagbog, så hun bedre kunne forstå dem. Hun fik dog et chok, da hun læste, hvad datteren havde skrevet.

At være forælder er ikke nemt - især ikke, når dit barn fortsat arbejder på at lære at kontrollere og forstå sine egne følelser.

For at hjælpe sin datter med at undgå raserianfald, opfordrede en mor sin 7-årige datter til at skrive i sin dagbog, hvordan hun har følt.

Hun håbede på, at det ville hjælpe hendes datter til bedre at forstå, hvordan hun havde det indeni. Hun fik dog lidt af et chok, da hun læste, hvad hendes datter havde skrevet om hende.

Det har hun ifølge Mirror afsløret i et indlæg på Reddit, hvor hun også har delt et billede af datterens dagbog.

"Vi har opfordret vores 7-årige datter til at skrive om sine følelser i en dagbog, når hun bliver ked af det, i stedet for at få et raserianfald," skriver kvinden på Reddit.

Da kvinden kiggede i sin datters dagbog, viste det sig, at der gemte sig en besked til hende. Det var dog næppe tiltænkt, at hun rent faktisk skulle ende med at læse den.

I sin dagbog havde barnet nemlig skrevet følgende: 'Min mor er et r**hul'. Det blev fulgt op af et trist ansigt, som den lille pige havde tegnet ved siden af.

Foto: Reddit

Foto: Reddit

Selvom hun fik et lille chok, da hun læste det for første gang, vendte det sig dog hurtigt til et smil.

I hendes indlæg på Reddit fremgår det nemlig, at hun så det sjove i fornærmelsen, da hun glædede sig over, at hendes datter faktisk brugte dagbogen efter hensigten.

I kommentarfeltet er der mange personer, der har rost hende for at have introduceret sin datter til en 'sund måde at få sine følelser ud på', mens andre dog i stedet stillede andre spørgsmålstegn, hvorfor hun læste sin datters dagbog.

Hun forklarede dog, hvordan journalen bliver brugt som et kommunikationsværktøj snarere end en traditionel dagbog - og sagde, at hun aldrig ville læse i sin datters egentlige dagbog af respekt for hendes privatliv.