Mor rasende på vuggestue: Ændrede navn på fars dag

06/04/2023

Henrik Rothenbücher

Privatfoto
En mor er godt og grundigt sur på sin søns vuggestue, efter at denne ændrede navnet på fars dag.

Mest læste i dag

Karla Gardner, som kommer fra London, har i kølvandet på nyheden været ude at kritisere børnehavens ansatte, eftersom hun mener, at de nu er i gang med at lære børn, at "mænd ikke betyder noget".

Børnene havde alle fået et kort med hjem, hvilket, ved synet af det, fik Karlas hjerte til at synke, hvorefter hun fik overleveret sin datters tegning af sin far.

Hun er dog stadig rasende over beslutningen.

Det skriver ladbible.com.

Dette fremgår i et opslag på Facebook, hvor folk var flittige til at efterlade kommentarer. Karla havde dog også vedhæftet et billede til sit opslag på Facebook-gruppen, som dog endte med at blive fjernet, da ordstyreren mendte, at det ville forårsage for meget kontrovers. 

Hun skriver i Facebook-opslaget, at man bør finde andre måder, end hvad man har oplevet i denne situation, da "'Special's Day'" udelukkende er med til at bagatelliserer mændene". 

"Jeg hentede hende om eftermiddagen, og det var her, jeg så, at de lavede kort. Jeg havde ingen anelse om det, men hun kom bare ud med det."

"Men da jeg kiggede nærmere kunne jeg se, at der stod "Glædelig Special's Day", hvilket gjorde mig meget vred." 

"Jeg snakkede med børnehaven, som sagde, at man ikke kunne tillade sig at sætte de børn, som ikke har en far, til at lave Fars dags kort. 

"De lavede et kort til Fars dag sidste år, så hvad er det, der har ændret sig siden da?"

"De bagatelliserer manden. De kan jo udføre et stykke arbejde på samme niveau, som os kvinder." 

Hun knyttede slutteligt nogle ord til den enorme mængde opmærksomhed, som hun har fået skabt med sit opslag på Facebook, som hun "ikke regnede med, ville ende med at blive så bizart". 

"Jeg lagde mærke til, at mange af dem mente, at man bare kunne lave sine egne kort derhjemme. Men her er der tale om noget, som de laver i skolen, som de laver alene, som gør det mere specielt." 

"I løbet af den første halve time tikkede 700 kommentarer ind, hvor nogle også skrev om de børn, som ikke bor sammen med deres far, hvilket kunne betyde, at de ikke ønsker at blive mindet om Fars dag eller lignende, men der er jo også mange børn, som ikke bor sammen med deres mor."