Mor raser over fund i køb fra Aldi: Min datter kunne have spist det

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mor til en 1-årig datter er rasende på Aldi, efter hun gjort et ulækkert fund i en butterdej, hun havde købt i supermarkedet.

Mest læste i dag

En mor er rasende over, at hendes datter kunne have spist en edderkop, som hun fandt i en butterdej, der blev købt i en Aldi-forretning.

Kvinden, der har ønsket at være anonym, har forklaret, at hun købte butterdejen, så hun kunne lave mad til sin 1-årige datter.

Da hun udtalte sig til mediet Coventry Live forklarede hun, at hun var chokeret over at se, at der var en død edderkop, der var havnet i færdigdejen.

"Jeg tænkte for mig selv, at hvis jeg ikke havde lagt mærke til det, og havde give min datter det... Min datter er kun 1 år gammel. Det er ulækkert for et lille barn," sagde hun til Coventry Live.

"Selvfølgelig ved et barn ikke noget om det, så hvad hvis jeg havde givet det til hende, og der var sket et eller andet?"

Hun har forklaret, at hun har delt sin historie, fordi hun har ønsket at advare andre forældre om at være på vagt. Hertil har hun udtalt, at hun var skuffet over hendes oplevelse med supermarkedet.

Foto: Privat

"Aldi er et ret stort supermarked på grund af det, der sker med leveomkostningerne, så mange handler der nu," lød det fra kvinden.

"Hvis du sælger produkter med insekter i, skal folk vide det. Det er ikke i orden, og det er ikke hygiejnisk."

"Jeg er skuffet, fordi det var til min datter. Andre mødre skal være opmærksomme og være lidt forsigtige med, hvad de giver deres børn at spise."

Ifølge det britiske medie Daily Star har kvinden været i dialog med Aldi om den ulækre oplevelse. De har tilbudt hende, at hun kan få refunderet beløbet, hun har betalt for dejen, hvilket er 1,50 pund. Det svarer til cirka 12 kroner.

"Vores leverandør har robuste processer på plads for at forhindre fremmedlegemer i at trænge ind i deres produkter," lyder det fra en talsmand for Aldi.

"Vi har undskyldt over for kunden, at dette produkt ikke levede op til vores sædvanlige høje standarder og har givet en fuld refusion."

Anbefalet til dig