Mor skrækslagen over billede af sine egne børn: "Jeg er ikke overtroisk, men.."

Dette billede har gjort moderen bange. Kan du se hvorfor? Foto: Privatfoto

Det løb hende koldt ned ad ryggen, da hun så billedet af sine børn.

Det begyndte at løbe koldt ned ad ryggen på hende, da hun lagde mærke til detaljen. 

Sådan beskriver en mor, der ønsker at forblive anonym, hvordan hun havde det, da hun tog et billede af sine børn tirsdag i sidste uge. Familien havde været ude for at handle lidt ind, da de slentrede hjem, så går langs nogle fodboldbaner i boligområdet Seaton, der ligger i den skotske by Aberdeen. 

Moderen ville gerne have et minde om den hyggelige familieaften, derfor tog hun nogle billeder af børnene undervejs. Da hun senere kiggede billeder igennem, løb det hende pludseligt koldt ned ad ryggen. 

Læs også

BREAKING: Lukker nattelivet til efter nytår

Uhyggelig tur hjem fra Lidl

Da moderen senere på aften ville se de billeder, hun havde taget af sine børn, opdagede hun tre cifre på jorden, som hun kun genkendte alt for godt. Så godt, at hun med egne ord blev skrækslagen, fortæller The Mirror. 

Kombinationen af tre 6-taller - 666 - kaldes "dyrets tal" i Johannes' Åbenbaring i Bibelen. Tallet er forbundet med Djævelen og verdens ende i apokalypsen, derfor blev moderen fra Skotland så bange. 

Her ses billedet igen. Foto: Privatfoto

En af hendes veninder slog, ifølge The Mirror, billederne op på nettet. Her skrev hun. 

"Min veninde tog dette billede den anden aften,. Jeg er ikke overtroisk, men jeg kan ikke være den eneste, der ser tallene 666," skriver veninden, og fortsætter:

"Det var tirsdag aften. Min veninde gik tilbage fra Lidl. Det skete på en fodboldbane i Seaton."

Læs også

Skat får nyt våben: Trækker pengene automatisk

 

 

 

Læs også