Mor tabte sig 28 kg på 6 måneder: Nu afslører hun hvordan

Af: Thea Andersen

|

07/08/2023

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ved at lave små ændringer har en 44-årig mor formået at tabe 28 kg på et halvt år.

Lige nu læser andre også

Rachael Sacerdoti, der er en 44-årig mor fra London, har formået at tabe sig imponerede 28 kilo på kun seks måneder, efter hun fødte sin yngste datter.

Efter fødslen vejede Rachael over 90 kilo, og hun kæmpede med sin vægt, hvilket resulterede i, at hendes fødder ofte blev røde og hævede, når hun gik. Men langsomt begyndte Rachael at tabe sig ved at forbedre sin kost, spise sundere og begynde at motionere.

Hun beskrev, hvordan hun efter fødslen i starten af 30'erne og efter at have taget på i vægt, havde "mistet sig selv" og "ikke vidste, hvem hun var", skriver Mirror.

Hun erkendte, at hun havde kæmpet med mad hele sit liv og udviklet "dårlige madvaner", herunder omfattende snackvaner.

Ifølge The Mail udtalte Rachael også, at hun manglede en fast spiseplan og aldrig spiste "noget sundt". Hun tilføjede også, at hun aldrig gav sig selv tilstrækkelig tid og havde prøvet flere tidligere forsøg på at tabe sig gennem årene.

"Jeg ønskede, at alt skulle ske øjeblikkeligt, og det tog næsten indtil jeg var 40, før jeg indså, at jeg havde en lang vej foran mig," sagde hun.

Hun søgte ikke hjælp fra en ekspert som personlig træner eller ernæringsekspert, men gjorde det hele selv og begyndte gradvist at se forbedringer.

"Jeg startede (træning, red.) i mit soveværelse, mit sikre rum, og det gik virkelig langsomt, men jeg begyndte at mærke en ændring i min bevægelse og spisevaner. Jeg forelskede mig i rutinen og det at spise sundt - jeg tabte 28 kilo på omkring seks måneder, og jeg elskede, hvordan jeg så ud," fortalte Rachael.

Foto: Instagram

Som hendes spisevaner og træningsrutine forbedrede sig, vendte hendes selvtillid også tilbage.

Hun brugte en del af sin morgen på at motionere, hvilket også har bidraget til at forbedre familiens syn på sundhed, ifølge Rachael.

Anbefalet til dig