Mor til seks tog på date med 'mystisk mand': Få dage senere gjorde familien tragisk fund

Udland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En eftersøgning efter en mor til seks er endt i en tragedie, da hendes lig er blevet fundet viklet ind i et tæppe.

Mest læste i dag

Liget af Makayla Fay Meave-Byers fra Oklahoma var blevet gemt godt af vejen, og blev opdaget få dage efter, at hun havde været på date med en mystisk mand. Hun forsvandt om aftenen den 15. september og blev sidst set forlade sit hjem i byen Macomb omkring kl. 17.30.

Ifølge Pottawatomie County Sheriff's Office forlod den 30-årige kvinde 'angiveligt frivilligt' sit hjem i en pickup fra Chevrolet med tonede ruder. Ifølge Daily Star sad en hvid mand beskrevet som 'høj og skaldet med mørkt skæg' også i bilen.

Makayla, der har adopteret to børn og fire stedbørn, var angiveligt i et åbent forhold med sin mand. Derfor havde hun 'formentlig' planer om at tage på date med den fortsat uidentificerede mand, lyder det fra politiet.

Omtrent et døgn efter, at hun forsvandt, blev en eftersøgning sat i gang. Et eftersøgningshold brugte droner og hunde til at søge i lokalområdet, men fandt ingen spor af hende. I stedet var det Makaylas kusine, der fandt hendes lig.

Foto: Facebook

Liget af den 30-årige kvinde blev fundet omkring kl. 18 sidste onsdag. Da det blev fundet, var hun viklet ind i et gammelt tæppe, og var blevet gemt i et afløb få kilometer fra hendes hjem.

"Vi gik ned af alle kanalerne tættest på vandet, og vi kunne lugte noget. Så kom min ven derned og fandt hende. Hun ligger 100% derinde," sagde kusinen, da hun ringede til alarmcentralen.

Umiddelbart efter blev det bekræftet af en læge, at der var tale om liget af Makayla. Der var ingen synlige skader, men Travis Dinwiddie fra Pottawatomie County Sheriff's Office siger, at fundet 'tydeligvis er mistænkeligt'. Det skyldes selvfølgelig, at liget var blevet gemt af vejen.

Makaylas familie insisterer også på, at det er ulig hende at forsvinde og efterlade sine børn og elskede hund.

Foto: Facebook

"Hun er en fantastisk mor. Det er alt, hvad hun bekymrer sig om," siger Andria Meave, der er Makaylas storesøster, til KFOR.

En obduktion skal udføres, inden en officiel dødsårsag kan fastslås. Derfor vides det endnu ikke, hvad der har kostet den 30-årige kvinde livet.

Efterfølgende er der blevet oprettet en indsamling, der skal hjælpe familien med at betale for hendes begravelse. Indtil videre er der indsamlet omkring 3.000 dollars, men målet er, at der skal indsamles 10.000 dollars.

"Vi er kede af at sige, at Makayla er gået bort fra denne verden og nu er i sit himmelske hjem. Hun efterlader en masse familie, der elsker og savner hende meget. Med et så tragisk og uventet tab, kunne familien godt bruge hjælp til at give Makayla den begravelse, hun fortjener," lyder det på siden for indsamlingen.

Anbefalet til dig