Mor udsender advarsel: 3-årig efterladt traumatiseret efter at have set Gurli Gris-video

25/2/23 10:05

Henrik Rothenbücher

Foto: Facebook
En mor har udsendt en advarsel om det farlige indhold, der findes på YouTube.

35-årige Raquel William fra Brooklyn, USA, lod sin søn Legacy se Gurli Gris, inden han lagde sig til at sove, på sin iPad, men hun og sin søn blev efterladt forfærdede, da de så Gurli stikke en anden figur ned med en kniv.

Raquel, der har fire børn, har i sinde at tage Legacy med til krisehjælp for at hjælpe ham med at komme sig over synet. Efter hændelsen er han blevet bange for at bruge sin iPad, så hun håber, at rådgivningen vil hjælpe ham til at få det bedre.

Det skriver The Sun.

"Det var omkring kl. 21.00, og som følge af coronavirus har han brugt sin iPad ofte, fordi der ikke er meget andet at lave," siger hun og tilføjer:

"Jeg bemærkede, at hans ansigtsudtryk ændrede sig med ét, så jeg blev nysgerrig og kunne høre noget ildevarslende musik, hvorfor jeg blev endnu mere mistænksom. Jeg gik hen til ham, og der stod Gurli Gris og stak en anden figur ned. Han var traumatiseret."

"Han vil ikke længere bruge sin iPad, og det er trist, for det er det, der holder ham rolig og stille før sengetid."

Hun siger efterfølgende, at hun ikke længere ved, hvad der foregår i hans hoved, og at hun er ved at undersøge mulighederne, idet børn er meget påvirkelige.

"I en normal verden ville det være fint at lade dit barn se sin yndlingsserie, men på grund af verdens nuværende tilstand er det desværre nødvendigt for forældre at være på toppen af alting."

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Hun håber, at der er hjælp at finde, da hun har svært ved at klare husarbejdet. Han tør nemlig ikke bruge sin iPad, hvilket ellers var det, der fik ham til at sidde og slappe af.

Raquel delte detaljerne om hændelsen på de sociale medier for at advare andre forældre. Opslaget har siden da fået over 21.000 likes.

"Forældrene er meget vrede over den slags, men ingen forventer det. Der er sociopater derude, som har gjort det, og som sover godt om natten vel vidende, at de måske har skadet en andens barn."

"Forældrene skal bare være mere opmærksomme, men der skal ske en ændring i systemet. Jeg lagde det på Facebook i et hastværk for at advare mine venner med børn om, at de skal være opmærksomme på dette, men jeg havde aldrig forventet, at det ville blive så viralt, og at så mange mennesker ville se det."

"Jeg vil gerne gøre folk opmærksomme, for noget skal ændres."