Mor var inviteret til polterabend uden sine børn: Problemet var bare at hun var den eneste

Af: Mie M.B

|

29/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Alle andre var inviteret med deres børn. Men denne mors barn var altså en dreng

Mest læste i dag

En mor delte for nylig en episode vedrørende hendes søn og en invitation til en polterabend, hvor hun følte sig utilpas ved, at hendes søn blev udelukket fra at deltage. Kvinden, kendt på Reddit som "AppropriateFan9268", spurgte i subreddit "Am I the A–hole", om hendes forsøg på at inkludere sin søn i en begivenhed, han ikke var inviteret til, var forkert. Det fortæller New York Post.

I sit indlæg beskrev AppropriateFan9268, hvordan hun var den eneste i sin familie, der var inviteret til hendes mands kusines polterabend. Hun havde antaget, at ingen børn var inviteret, hvilket hun betragtede som standard. Men hun opdagede senere, at unge piger i familien var inviteret, mens drengene ikke var. Dette påvirkede hendes 7-årige søn følelsesmæssigt, men hendes ældste søn var ligeglad.

Efter at have kontaktet hendes mands tante Liz, værtinden for arrangementet, for at spørge om en mulig undtagelse, forklarede tante Liz, at drengene ikke var inviteret på grund af pladsbegrænsninger og festens feminine tema. Selvom tante Liz var beklagende, endte samtalen akavet.

Reddit-brugere, der kommenterede på tråden, var overvejende enige i, at moderen skulle lade sagen hvile. De fleste svarede, at moren opførte sig forkert ved at insistere på en invitation, der ikke var tiltænkt hendes søn.

I subreddit "Am I the A–hole" kan folk angive, om de mener, at opslagets afsender er "NTA" ("Not the A–hole"), "YTA" ("You’re the A–hole"), "NAH" ("No A–holes Here") eller "ESH" ("Everyone Sucks Here"), hvor brugerne kan stemme på de svar, de finder mest hjælpsomme.

Anbefalet til dig